Sigle

Granturi pentru capital de lucru
Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Granturi pentru capital de lucru la Delta Studio SRL

BUCURESTI - 30 septembrie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

DELTA STUDIO SRL anunță finalizarea proiectului nr RUE M2-9033: Granturi pentru capital de lucru la Delta Studio SRL, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul a avut o perioadă de implementare de maxim 12 luni, începând cu 6.05.2021, data la care a fost semnat contractul de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/AIMMAIPE.

Obiectivul proiectului a fost sprijinirea activității societății Delta Studio SRL.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,- menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 Valoarea totală a proiectului este de 834.813,75 lei, din care: 725.925 lei reprezintă valoarea de grant si 108.888,75 lei de cofinanțare.

 Proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Despre Delta Studio

DELTA STUDIO SRL este o companie de design și soluții pentru amenajări interioare, înființată în 1996, care a început activitatea pe piața din România, prin importul de gresie și faianță. În prezent, DELTA STUDIO SRL operează o platformă de soluții profesionale, susținută de o comunitate de profesioniști din sfera arhitecturii, designului de interior și construcțiilor. Compania comercializează un portofoliu vast de produse dedicate amenajărilor interioare, prin intermediul celor zece showroomuri proprii, în cele mai importante orașe ale țării, cât și online, pe deltastudio.ro