Noutatile Delta Studio prezentate la BIFE SIM 2013!

BUCURESTI - 13 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Noua colectie de bucatarii Smart Luxury va fi prezentata in cadrul targului de mobila BIFE SIM 2013 si este formata din 7 bucatarii fabricate in Romania, cu mandrie, in colaborare cu arhitecti , ingineri si maestri bucatari consacrati. Pe langa colectia de bucatarii, Delta Studio va fi prezenta prin intermediul a 4 arhitecti in finala Concursul National de Design fiecare prezentand cate un prototip de mobilier!

Colectia Smart Luxury-Clasic Baron

Colectia Smart Luxury-Clasic Baron

 Unul dintre cele mai importante spatii ale locuintei moderne, bucataria a devenit in prezent incaperea cu cel mai complex mobilier din punct de vedere al tehnologiei inglobate, a suprafetei ocupate, al imaginii si al ambiantei." 

Mihai Constantin Coordonator Proiect

Smart Luxury inseamna in viziunea noastra optimizarea procesului de realizare a unei amenajari in sensul obtinerii unui maxim de efect cu un minim de efort. Conceptele de amenajare pe care le propunem in cadrul acestei colectii corespund celor mai actuale tendinte în materie de design şi tehnologie, utilizeaza materiale de inalta calitate, de la producatori consacraţi, indeplinind standardul unei amenajari de lux si sunt realizabile cu un efort pe care acesti clienti vor fi surprinsi sa afle ca si-l pot permite.

La  targul national BIFE SIM 2013 vom prezenta colectia de bucatarii Smart Luxury ce se adreseaza celor pasionati deopotriva de design si de gatit. Sunt proiectate si fabricate cu mandrie in Romania si reprezinta dovada  increderii in capacitatea designului de produs si executiei romanesti la cele mai inalte standarde. Sunt estetice, functionale, durabile perfect adaptate oricarui spatiu si nu in ultimul rand accesibile.

Functionalitatea a fost atent studiata prin implicarea in proiect a mai multor bucatari profesionisti recunoscuti. Astfel au rezultat bucatarii practice si in acelasi timp placute, in care arta de a gati isi gaseste spatiul perfect.

In acest sens castigatorul concursului MASTER CHEF Romania PETRU BUIUCA declara:

"Bucatariile Smart Luxury de la Delta Studio, precum arta de a gati reprezinta capacitatea, si in acelasi timp surpriza de a armoniza simturile. Nu exagerez atunci cand spun ca arta culinara, adica fascinatia de a combina lucrurile intr-un mod sinestetic, se traduce in armonia si atractia pe care o trezesc aceste bucatarii. Recomand cu drag aceste bucatarii celor ce vor sa fie Mari Chefi in propria casa, pentru ca sunt un loc de incredere, un backround pe care sa se bazeze si in dimensiunile caruia sa poata da spirit retetelor. Am descoperit cu bucurie aceste calitati in bucatariile Delta Studio, fapt ce ma determina sa le numesc MasterKitchen."

Preocupati in permanenta de satisfactia clientilor nostri, DELTA STUDIO reprezinta un concept integrator in care mobilierul capata personalitate si importanta. DELTA STUDIO, prin fabrica proprie, continua sa genereze obiecte de mobilier destinate exportului dar si mobilier pe comanda destinat in special pietei interne, distribuite prin magazine proprii amplasate in cele mai importante orase ale tarii.

Patriciparea la targurile de profil nationale si mai ales internationale contribuie la pastrarea standardelor de calitate si la asimilarea noilor curente de arhitectura si design.

        Pentru beneficiarii nostri valoarea unei amenajari se raporteaza la propriul sistem de referinta si depaseste cu mult bugetul investit. Noi, brandul Delta Studio, generam aceasta diferenta: Aducem un maxim de valoare indiferent de bugetul alocat; Alcatuim echipe de profesionisti dedicate fiecarui proiect in parte: Oferim cadrul potrivit pentru o experienta creativa incarcata de satisfactii; Punem pret pe informarea clientilor inainte de a porni la drum; Dezvoltam o viziunea integrala pentru amenjari de exceptie; Construim relatii durabile pentru ca multumirea clientilor sa persiste; Avem experienta si capacitatea de a duce la capat proiecte de amploare; Acceptam cu promtitudine si responsabilitate orice provocare;

Despre Delta Studio

Delta Studio a fost gandit anume sa fie cadrul cel mai adecvat pentru conceperea solutiilor de amenjare, un laborator destinat experimentarii in avans a emotiei caminului visat.
Va asteptam in showroom-urile noastre pentru inspiratie si sfaturi utile de la profesionisti!
Iata unde ne gasiti:
Bucuresti- Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare)
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
E-mail: office@deltastudio.ro
pr@deltastudio.ro