Dinti ficsi in 24 de ore pentru un zambet cuceritor

BUCURESTI - 21 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Cu SKY fast & fixed, compania a dezvoltat nu numai un produs nou, ci si o forma de terapie foarte speciala si inovatoare. Cu dinti ficsi in 24 de ore , pacientii edentati pot fi restabiliti complet cu un numar mic de implanturi. Si asta intr-o singura zi si cu o rata de succes de peste 98 la suta.

dinti ficsi in 24 de ore

dinti ficsi in 24 de ore

Spre deosebire de implantarea intarziata, tesutul moale si dur din jur este pastrat prin implantare imediata si se realizeaza, in mod corespunzator, o osteointegrare mai buna. Producatorul a vazut terapia cu dinti ficsi in 24 de ore ca pe o terapie holistica chiar de la inceput. La inceput, sarcina principala a fost sa se dezvolte un implant de incredere, pentru a putea oferi pacientilor o punte in doar cateva ore.

Totul tine de detalii

De asemenea, a avut loc un proces continuu de dezvoltare ulterioara cu componentele sistemului SKY fast & fixed. Bonturile au devenit mai inguste si mai conice, astfel incat coliziunile osoase sa nu mai apara in timpul insertiei. Osul existent, valoros, nu mai trebuie indepartat.

Prin conexiunea cu surub transversal, Bredent ofera o solutie speciala pentru o estetica atractiva in zona dintilor frontali, deoarece aici nu exista canale ocluzale pentru surub. Stiftul de blocare al canalului surubului, faciliteaza fixarea puntii temporare in gura, astfel incat sa nu mai apara complicatii cauzate de rasina din canalul surubului. In ultimii ani, Bredent a dezvoltat tehnologia cu dinti ficsi in 24 de ore si multe alte caracteristici speciale impreuna cu utilizatorii, pentru a completa terapia SKY fast & fixed.

Citeste si: Cele mai importante avantaje ale dintilor ficsi

Cu terapia cu dinti ficsi in 24 de ore, Bredent nu ofera doar o forma coerenta de terapie. Utilizatorii pot conta pe cabinetul stomatologic Dental Elite ca pe un partener competent pe parcursul intregului flux de lucru. Un zambet radiant este de nepretuit. Cu noua metoda de implantare cu dinti ficsi in 24 de ore, exista speranta pentru toti cei care sunt afectati de pierderea dintilor si nu vor sa suporte protezele dentare amovibile. 

Ce sunt implanturile dentare?

Bolile dentare precum cariile si parodontita pot afecta grav propria substanta dentara, si de multe ori la o varsta destul de inaintata. In trecut, exista riscul de a a trai fara dinti sau de a purta o proteza amovibila.

Astazi, implanturile dentare ofera o alternativa convingatoare la protezele dentare si fac posibila participarea la viata fara nicio grija, aproape ca si cum ai avea proprii dinti. Implanturile dentare sunt radacini dentare artificiale, realizate din titan de inalta puritate care se implanteaza ferm in osul maxilarului.

Ele formeaza astfel o baza solida pentru protezele dorite, care sunt atasate de implant printr-o piesa de legatura. Un avantaj major al implanturilor este ca exercita presiune constanta asupra osului maxilar, protejandu-l de degradare.

Totusi, puntile implantare conventionale au si un dezavantaj decisiv: dupa ce implanturile au fost introduse, este necesara o faza de vindecare de cateva luni inainte ca pacientul sa primeasca proteza finala. Cu dinti ficsi in 24 de ore, nu trebuie sa mai astepti si vei pleca din cabinetul medical cu dinti ficsi functionali.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dental-elite/dinti-ficsi-in-24-de-ore-pentru-un-zambet-cuceritor