Clinica Dentara Prof.Dr.Bratu

Timisoara - 24 septembrie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Zona de Vest a ţării are începând cu data de 22 sept 2008 prima clinică dentară dotată şi utilată după ultimele standarde impuse de uniunea Europeană. Investiţia se ridică la peste jumătate de milion de euro iar construcţia s-a întins pe o perioadă de 3 ani. Noi promovăm conceptul ALL IN ONE, adică oferim pacientului un consult şi tratament multidisciplinar, asigurat de cadre de specialitate, servicii de radiologie şi laborator dentar într-o singură unitate, la cele mai înalte standarde de calitate tehnică şi profesională.

Clinica Dentara Prof.Dr.Bratu

Majoritatea medicilor care activează în această instituţie sunt cadre universitare: 3 profesori universitari, 3 asistenţi universitari şi doi medici stomatologi. Investim mult în pregătirea profesională a personalului medical, prin prezenta la congrese şi cursuri de specializare, astfel încît să oferim pacienţilor noştri servicii la nivel de secol XXI. Implantologie, ortodonţie, protetică, estetică dentară, sunt doar câteva din serviciile oferite pacienţilor clinicii. De asemenea, pentru acei pacienţi care doresc, există posibilitatea, la cerere, să fie tratati in anestezie generala . Nu sunt uitaţi nici cei mai mici pacienti care de obicei sunt si cei mai dificil de controlat si pentru care se poate folosi inhalo-sedare. Cabinetele sunt dotate cu căşti wireless, la care se poate asculta muzică şi astfel nu vor mai fi auzite zgomotele facute de către freze. Pe partea de estetică dentară clinica este dotată cu o lampă specială cu lumină albastră care într-o singură şedinţă albeşte dinţii cu 3 tonuri şi astfel pacienţii sunt mult mai aproape de zâmbetul de Hollywood. În plus, tot în scopul estetic, clinica dispune de un sistem integral ceramic şi laser dentar.
Prin sistemul de abonamente, ne adresăm atît persoanelor fizice cît şi celor juridice, în scopul de a oferi un pachet de servicii dentare care să asigure confort şi “linişte clinică” pacienţilor noştri.


Despre Dental Experts

Ne adresăm în special clientelei cu venituri peste medie şi acelor companii care oferă asigurări dentare angajaţilor. Aşteptăm ca în perioada următoare să creştem volumul de lucru de circa trei ori, să creştem calitativ serviciile medicale şi să devenim unitatea numărul 1 în domeniul serviciilor de medicină dentară în vestul ţării.

Deviza noastră este “Artă pentru zâmbet”.
Clinica de Medicina Dentara 'Prof. Dr. Bratu', Str. Memorandului nr.16, Timisoara Romania
tel 0256275221, Fax: 0256275223
info@dentalexperts.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dental-experts/clinica-dentara-prof-dr-bratu