Achizitii Bilete de avion

BUCURESTI - 21 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, Logistica/Transport

Este mai avantajos sa colaborati cu o agentie de turism pentru achizitionarea de bilete de avion ?
Indiferent daca va deplasati intr-o calatorie de afaceri sau plecati in vacanta nu va doriti sa irositi timp pretios pentru a ajunge la destinatie si alegeti o companie de transport aerian. Cand va decideti sa cumparati bilete de avion, veti dori probabil sa economisiti cat mai multi bani, dar in acelasi timp sa aveti siguranta de a calatori in cele mai bune conditii.

Bilete de avion pentru toate destinatiile, cu orice companie aeriana!

Bilete de avion pentru toate destinatiile, cu orice companie aeriana!

 Garantam cele mai mici tarife pentru orice companie aeriana low cost sau de linie! 

DTS TRAVEL AGENCY

Oferta companiilor aeriene, indiferent de destinatie, este foarte variata, iar daca nu dispuneti de timp suficient sau nu stiti cum sa cautati cele mai bune optiuni existente pe piata, puteti oricand alege sa lucrati cu o agentie. Agentiile de turism au experienta, acces la toate ofertele companiilor aeriene si va pot reprezenta in orice problema pe care o intampinati in legatura cu zborul programat.

Colaborand cu o agentie de turism va asigura, in primul rand, de faptul ca veti beneficia de biletele necesare in ziua programata plecarii, fara sa pierdeti timpul familiarizandu-va cu ofertele fiecarei companii care ofera zboruri catre destinatia aleasa. Va scutiti astfel de multe batai de cap si castigati timp pentru a rezolva lucruri mult mai importante.

De asemenea, experienta unui agent de turism, care face anual sute de astfel de rezervari, este necesara pentru a va alege compania cea mai potrivita si ruta cea mai rapida si mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Avand acces la toate ofertele companiilor aeriene, inclusiv la cele care nu sunt disponibile publicului larg, agentiile de turism au mai multe sanse de a va obtine un zbor last-minute sau pot negocia tarifele in functie de bugetul disponibil.

Nu de putine ori, exista riscul anularii unui zbor, compania aeriana va poate rataci bagajele sau aveti nevoie de o reprogramare a zborului. In toate aceste cazuri, agentul va reprezinta in relatia cu respectiva companie aeriana, fiind interesat sa rezolve in avantajul dumneavoastra orice problema aparuta.

Daca incercati, de exemplu, sa reprogramati un zbor sunand direct la companie va confrunati din start cu probleme de a intra in direct cu un reprezentat relatii cu clientii. Dupa ce ati stat minute in sir ascultand pe banii dumneavoastra reclamele companiei aeriene, puteti avea surpriza sa vi se spuna ca zborul este low-cost si ca nu sunt acceptate modificari. Puteti evita sa irositi bani si sa va enervati incercand sa rezolvati astfel de probleme. Un agent de turism stie mai bine cum sa abordeze o astfel de dificultate si cum sa negocieze cu respectiva companie.

Simplu, rapid si fara efort! Puteti sa va bucurati de experienta unui zbor in cele mai bune conditii daca lasati rezervarea biletelor de avion in grija unei agentii de turism.

Despre DENTAL TOURING SERVICES

Despre DTS Travel Agency
DTS Travel Agency este o agentie de turism din Bucuresti ce ofera servicii turistice atat pe piata interna cat si pe cea externa. Ofertele noastre speciale sunt despre circuite, sejururi, curse charter, cazari in Romania, bilete de avion, asigurari medicale, turism dentar, turism seniori, turism scolar, intruniri, rent-a-car, organizari conferinte, congrese, reuniuni, team-building, organizari evenimente, mai pe scurt orice aveti nevoie de la o agentie de turism!