Bilete de avion TAROM

BUCURESTI - 27 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, Logistica/Transport

Doriti sa mergeti in vacanta in strainatate? Sau poate intr-o calatorie de afaceri? Indiferent de destinatie, interna sau externa, noi va putem oferi cele mai bune oferte la bilete de avion TAROM. Dumneavoastra va alegeti destinatia, iar de restul formalitatilor se ocupa agentia noastra de turism! Va garantam preturi excelente la bilete de avion, seriozitate si siguranta unui operator aerian certificat si cu experienta care il recomanda.

Ca agentie de turism care facem sute de rezervari pentru bilete de avion lunar si lucram cu foarte multe companii aeriene, una dintre cele mai bune colaborari le avem cu cei de la TAROM. Vin mereu cu oferte speciale pentru destinatii turistice cunoscute din afara tarii si chiar pentru curse interne, sunt prompti in a raspunde solicitarilor noastre, iar feedback-ul primit din partea clientilor nostri este pozitiv in ceea ce ii priveste.

Prin intermediul agentie de turism DTS Travel Agency puteti beneficia de bilete de avion TAROM catre toate destinatiile acoperite din Romania si din strainatate, la clasa Business sau Economic, la acelasi tarife ca cele oferite direct de catre compania aeriana, fara costuri ascunse.

Ne ocupam de verificarea orarului curselor TAROM si de efectuarea rezervarii biletelor de avion catre destinatia aleasa de dumneavoastra, va tinem la curent cu toate informatiile privind plata biletelor de avion, conditiile de flexibilitate ale cursei si formalitatile de care trebuie tineti cont inainte de imbarcare. Orice problema intampinati, noi va stam la dispozitie si ne angajam, in masura posibilitatilor, sa o rezolvam cat mai prompt.

Noi va imbarcam catre destinatia pe care vi-o doriti si ne asiguram ca ajungeti in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii!

Despre DENTAL TOURING SERVICES

DTS Travel Agency este o agentie de turism din Bucuresti ce ofera servicii turistice atat pe piata interna cat si pe cea externa. Ofertele noastre speciale sunt despre circuite, sejururi, curse charter, cazari in Romania, bilete de avion, asigurari medicale, turism dentar, turism seniori, turism scolar, intruniri, rent-a-car, organizari conferinte, congrese, reuniuni, team-building, organizari evenimente, mai pe scurt orice aveti nevoie de la o agentie de turism!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dental-touring-services/bilete-de-avion-tarom