DTS Travel Agency lanseaza abonamentele CORPORATE

BUCURESTI - 27 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Turism, Logistica/Transport

In baza unui contract semnat intre compania dumneavoastra si DTS Travel Agency, agentia noastra va poate pune la dispozitie cel putin un agent de turism dedicat, ce poate fi contactat 24h/zi 7 zile/saptamana pentru orice solicitari din domeniul turismului: cazari interne si externe, bilete de avion pentru orice destinatie, transferuri private, rent-a-car, sejururi si circuite pentru personalul dumneavoastra.

DTS Travel Agency - agentie de turism corporate

DTS Travel Agency - agentie de turism corporate

 Numai colaborarea cu o agentie de turism specializata in turismul de afaceri poate reduce substantial costurile afacerii dumneavoastra! 

Gabriel Munteanu

Turismul de afaceri este una dintre componentele cele mai dinamice ale activitatii turistice, iar intensificarea relatiilor internationale si, în deosebi, a celor economice se reflecta în cresterea cererilor pentru calatoriile de afaceri.

 

Turismul de afaceri se refera, în sens larg, la calatoriile oamenilor pentru scopuri legate de munca lor, mai exact, de deplasarile în interes oficial, comercial sau de alta natura, participarile la diverse manifestari organizate de întreprinderile economice sau organisme administrative pentru reprezentanti lor.

Care sunt avantajele de a fi clientul nostru?

- Unul sau mai multi agenti de turism vor fi disponibili cerintelor Dumneavoastra 24h din 24h, 7 zile pe saptamana, pentru a rezolva orice problema sau noua comanda a Dumneavoastra!

- Unul sau mai multi agenti de turism specializati in turismul de afaceri va va insoti in orice actiune, eveniment organizat de noi pentru Dumneavoastra, gratuit!

- Economie de timp in vederea elaborarii si/sau emiterii unor oferte, special concepute pentru cerintele si nevoile Dumneavoastra!

- Oferte mult mai diversificate propuse de agenti de turism cu experienta in turismul de afaceri!

- Economie de bani prin elaborarea unor tarife preferentiale in functie de volum!

- Economie de efort din simplul motiv ca in urma transmiterii cererei Dumneavoastra printr-un e-mail, telefon sau fax, aveti rezervarea efectuata!

- Control si evidenta stricta a tuturor rezervarilor agentiei Dumneavoastra prin transmiterea de rapoarte specifice periodice!

- Garantie! O agentie de turism specializata in turismul de afaceri va poate oferi garantia in privinta deplasarilor, evenimentelor companiei Dumneavoastra!

- Siguranta! Un bun agent corporate va stii sa va ofere toate detaliile si informatiile legate de destinatia unde urmeaza sa ajungeti, de la conditiile de viza, medicale, asigurari de sanatate, pana la stabilitate politica si risc politic!

 

De ce noi?

- Pentru ca ne dorim sa promovam pe piata un concept indraznet dar totodata cel mai corect: TRANSPARENTA TOTALA!

Ce inseamna asta? In baza unui contract semnat intre compania Dumneavoastra si DTS Travel Agency, ne obligam sa va prezentam toate facturile noastre de achizitii ale diverselor servicii si pachete turistice, astfel incat compania Dumneavoastra beneficiaza de CELE MAI MICI TARIFE!

Ce avem noi de castigat? Un comision stabilit de comun acord, increderea Dumneavoastra si parteneriate fructuoase pe termen lung!

Despre DENTAL TOURING SERVICES

DTS Travel Agency este o companie nationala cu capital privat. O agentie de turism specializata atat pe segmentul de corporate travel cat si pe leisure. Este prima agentie de turism din Romania care isi propune un alt tip de colaborari cu societati comerciale ce au nevoie de consultanta in domeniul turismului: conceptul TRANSPARENTA TOTALA!