DentalMed lansează primul magazin online al unei clinici stomatologice

BUCURESTI - 3 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

DentalMed Luxury Dental Clinic a lansat în luna noiembrie primul magazin online din România al unei clinici stomatologice.

DentalMed

DentalMed

 Am dorit să facem mai facilă achiziționarea de către pacienți a produselor de îngrijire dentară pe care ei erau obișnuiți sa le găsească în vitrina DentalMed. Restricțiile aduse de pandemie au făcut ca o parte din pacienții obișnuiți sa vină în mod regulat la clinică să nu mai poată ajunge, în special cei aflați în afara țării. Pornind de la ei ne-a venit ideea de a crea un magazin online. 

Dr. Dragoș Popescu, Co-Owner&Founder DentalMed

Categoriile de produse vândute prin intermediul magazinului online sunt: 

- produse premium pentru îngrijire dentară personală

- produse premium pentru recuperare după implant dentar sau alte intervenții din sfera chirurgiei orale, reunite sub forma unui pachet special, DentalMed Recovery Pack 

- produse profesionale dedicate îngrijirii gingiilor

Produsele pentru recuperarea după implant dentar fac parte din pachetul complet al clinicii pentru pacienții care beneficiază de implanturi dentare, operații parodontale pentru tratamentul parodontozei, extracții dentare, adiții osoase sau sinus lifting. Aceste suplimente le asigură pacienților elementele nutriționale necesare unei alimentații echilibrate, completând mesele din zilele imediat următoare unei intervenții chirurgicale stomatologice. Shake-urile furnizează nutriția lichidă și au fost concepute special pentru a completa elementele nutritive de care are nevoie organismul, luând în considerare faptul că imediat după o intervenție chirurgicală în cavitatea orală pacienții pot avea dificultăți în a consuma anumite alimente, care ar putea răni zona operată. 

Produsele pachetului DentalMed Recovery Pack ajută la reducerea inflamației care poate apărea după intervențiile chirurgicale, dezinfectează cavitatea bucală și grăbesc vindecarea, contribuie la creșterea imunității, îmbunătățesc somnul și asigură buna funcționare a sistemului digestiv în perioada de vindecare de după intervenția chirurgicală. 

Pachetul DentalMed Recovery Pack conține produse naturale bio, putând fi consumate și de către persoanele cu o dietă vegană. La realizarea acestui concept unic în România au contribuit specialiștii DentalMed, care au identificat în timp nevoia pacienților pentru o alimentație specială și a unor produse de ingrijire postoperatorie care să asigure o recuperare optimă după intervențiile chirurgicale stomatologice.

Oferta de produse elvețiene premium pentru îngrijire dentară personală cuprinde: gel dentar cu pulbere rafinată de aur cu proprietăți antiinflamatorii și de regenerare, pastă de dinți cu particule fine de diamant pentru albirea și uniformizarea delicată a suprafeței dinților, periuțe de dinți cu cristale Swarovski, seturi de igienă dentară de zi și de noapte, spumă dentară cu efect de albire, geantă pentru sterilizare cu ultraviolete care poate steriliza măști, chei, telefoane, carduri și bancnote.

Cateva dintre produsele profesionale pentru îngrijirea gingiilor comercializate online de DentalMed: produse pentru a preveni paradontoza (apă de gură, scobitori medicinale din lemn de tei elvețian, periuțe dentare speciale) și periute dentare pentru copii.

 

Despre DentalMed Luxury Dental Clinic

Clinica stomatologică DentalMed, care deține titlul de furnizor al Case Regale a României din anul 2013,  acoperă prin echipa sa medicală și dotările de top întreaga gamă de servicii în domeniul medicinei dentare, având ca vârf de lance chirurgia și estetica dentară. Conceptul DentalMed este acela de a crea o experiență unică pentru pacient, care are la baza tratamentul medical realizat la nivel de excelență, într-un ambient cu un design surprinzător și cu servicii customer care specifice industriilor luxului.

Unul dintre elementele definitorii ale DentalMed este specializarea serviciilor; DentalMed a selectat o echipă medicală internațională, cu medici hiperspecializați în intervenții de top precum sinus lift surgery, microchirurgie regenerativa parodontală, estetică dentară și stomatologie pediatrică. Implantul dentar, tratamentele reconstructive prin microchirurgie parodontală, reconstrucția protetică prin coroane din porțelan pe zirconiu sau fațete dentare, tratamentul cu inhalosedare, sedare conștientă medicamentoasă sau chiar sub anestezie generală pentru copii, tratamentele chirurgicale “ONE STAGE SURGERY” (comprimarea fazelor chirurgicale de tratament într-o singură ședință operatorie), reprezintă doar câteva dintre intervențiile realizate la nivel de excelență de către specialiștii clinicii.

Lucrând în echipe superspecializate, folosind cele mai moderne mijloace de investigații (Computer Tomograf MORITA VERAVIEW X800, microscop Carl Zeiss, laser dentar, etc.), alocând  timp de studiu și prezentare fiecărui caz în parte, se realizează concepția și aplicarea unor planuri de tratament care aduc un maximum de beneficiu pacientului.

Clinica DentalMed a inaugurat în anul 2011 Centrul de Excelență Implantologie Straumann si în Chirurgie Parodontală.

În anul 2018 clinica și-a continuat expansiunea în aceeași locație, unde într-un spațiu generos care acoperă în prezent aproape 1000 de mp își desfășoară activitatea echipa formată din 100 de oameni specializati, dintre care 40 de medici cu componență internațională.

Printre facilități se numără 12 cabinete dentare, laborator de imagistica dentară si dental photo studio, laborator de tehnica dentara cu tehnologie CAD/CAM, spații pentru colocvii și amenajări pentru live surgery. 

 

Mai multe informații pot fi obtinute de la Mariana Velisarato, Director Executiv DentalMedmariana.velisarato@dental-med.ro 0372 330 300