Aparat dentar spark – Când ai nevoie de el?

BUCURESTI - 10 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate


S-ar putea să ți se fi spus că dinții tăi nealiniați sunt complicați și pot fi tratați doar cu aparate dentare fixe. Dar eziți, pentru că toată lumea vede acest sistem de corecţie ca pe ceva îngrozitor. Ar trebui să știi că astăzi, există aparatul dentar Spark Clear Aligner. Un aparat dentar Spark este o structură dentară deosebit de transparentă, aproape invizibilă. Acest aparat dentar permite corectarea dinților nealiniați mai complecși, motiv pentru care clinica dentară Dental Progress folosește aparat dentar Spark. Această structură este realizată individual pe baza unei scanări 3D în locul amprentei dentare clasice. Această amprentă permite specificații deosebit de precise, până la simularea rădăcinilor. Poți vedea cum vor arăta dinții tăi corectați la începutul terapiei, practic pe monitor. Fiecare următor aparat dentar pe care îl porți, urmează planul de tratament digital 3D - aligners Spark care deplasează dinții către poziția dorită, ușor și confortabil. Pentru schimbarea aparatului dentar nu trebuie să vii la clinică, pentru că o poți face singur acasă.

Ce dinți nealiniați poate corecta un aparat dentar Spark 

Dezvoltarea aparatului dentar Spark  se bazează pe experiența clinică, ortodontică din practică. S-a demonstrat că dezalinierile mai complexe pot fi tratate și cu acest tip de aparat dentar. Poți apela la un aparat dentar Spark dacă ai goluri între dinți, dacă ai mai mult decât o problemă estetică, adică o problemă funcțională, goluri, fie din cauza dinţilor prea mici, lipsa dinţilor fie din cauza migrării dinţilor care împiedică mestecarea eficientă şi pot pune stres asupra articulaţiilor temporomandibulare. Acolo unde dinții superiori și inferiori nu se îmbină corespunzător, adesea în zona incisivilor, aparatul dentar Spark îi mută puțin câte puțin în poziția corectă - foarte ușor.

Dinții din față aglomerați afectează funcția. Un aparat dentar Spark compensează aglomerarea și restabilește echilibrul între dimensiunile dinților și spațiul disponibil în gură. Dacă dinții superiori ies semnificativ peste dinții inferiori, de asemenea, poate fi instalat un aparat dentar Spark care mută ușor dinții proeminenţi în poziția corectă. Cu o mușcătură profundă, partea din față a maxilarului inferior mușcă palatul. O nealiniere a dintelui pe care mulți adulți o găsesc nu numai că deranjează vizual, ci o și resimt ca o piedică atunci când mănâncă, poate fi îmbunătățită cu acest tip de aparat dentar invizibil. Dacă dinții din spate mușcă corect împreună, însă dinții din față nu se aţin, Spark Aligner poate readuce această distanță la nivelul normal.

Cât timp durează tratamentul cu un aparat dentar Spark ?

Un aparat dentar Spark este realizat din materialul inovator TruGen™. Acest material oferă aparate dentare invizibile, mai clare și mai rezistente la pete. Un astfel de aparat dentar aplică o forță continua asupra dinților. Aparatul dentar este deosebit de confortabil de purtat, datorită marginilor netede și lustruite. Costul dispozitivului depinde nu în ultimul rând, de numărul de atele de care ai nevoie în mod special. Există trei opțiuni de terapie flexibile pentru aparatul dentar Spark:

Avansat. Tratament cuprinzător al dezalinierilor complexe, ajustărilor și alinierii nelimitate;Spark 20. Tratamentul deformărilor moderate;Spark 10. Cazuri de recurență și deformări minore, ajustare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dentalprogress-ro/aparat-dentar-spark-cand-ai-nevoie-de-el