Cum arata un tratament modern cu implant dentar si fatete dentare ( video ).

Timisoara - 21 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Vezi cazul lui Andi - Abordarea moderna intr-un caz complex de estetica dentara . Importanta planificarii. Implant dentar si fatete dentare .

Vezi cazul lui Andi. Reabilitarea zambetului cu fatete dentare si implant dentar.

Vezi cazul lui Andi. Reabilitarea zambetului cu fatete dentare si implant dentar.

Cazul lui Andi este un caz complex de estetica dentara care s-a planificat cu DSD ( Digital Smile Design ), Tratamente efectuate:  implant dentar si fatete dentare.

Prima  etapa este planificarea : Se documenteaza cazul cu fotografii, video de diagnostic, CBCT ( computer tomografie ) , modele de studiu si avem o discutie sa intelegem exact ce isi doreste Andi. Sedinta dureaza aprope 1 ora. Andi pleaca acasa si incepem sa planificam digital cazul. In acest caz, ca si oricare altul, planificarea este esentiala. Stabilim inainte de orice pozitia, dimensiunea si armonia dintilor finali, inainte de orice manopera invaziva. Pozitia viitorilor dinti si computer-tomografia ne rezulta in pozitia ideala a implanturilor dentare. 

Etapa chirurgicala

Implanturile dentare sunt inserate si e nevoie si de un sinus-lift pentru a fi in pozitia ideala. Suturile se scot la 7 zile dupa interventie. Urmeaza perioada de oste-integrare care e necesara la orice implant dentar. Aceasta perioada e de 8 saptamani.  

Etapa protetica

Comform planificarii initiale, avem nevoie de un mix de fatete dentare, coroane dentare si ceramica roz. Lucrarile pe implanturi vor fi fixate prin insurubare, standard care permite o mantentanta mai buna in timp.

Slefuirea pentru fatetele ceramice e una minim invaziva 0.1 - 0.2 mm, efectuata sub control microscopic. Nu e nevoie de provizorii. Dupa 2 saptamani, cat e timpul necesar de laborator, acestea sunt cimentate definitiv.

Rezultatul obtinut a constat in reabilitarea functionala si estetica. Din filmul de mai sus se poate observa importanta planificarii corecte in cadrul oricarui tip de tratament stomatologic.

Echipa de tratament.

Smile design si fatete dentare - Dr. Florin Cofar ( Dentcof )

Implant dentar - Dr. Ioan Cofar ( Dentcof  )

Tehnician dentar - Samule Seunghun Baek ( Coreea de Sud )

KPG - Cristina Josan ( Dentcof )

Mai multe informatii, cazuri clinice si optiuni de tratament la www.dentcof.ro

Clinica Dentcof Timisoara

Str. Simion Barnutiu nr. 62, et. 2 i 5, Timioara 
office@dentcof.ro, +40256219197

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dentcof/cum-arata-un-tratament-modern-cu-implant-dentar-si-fatete-dentare-video