Fatete dentare ceramice - Vezi cazul Claudiei.

Timisoara - 22 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Fatetele dentare reprezinta un tratatament estetic minim-invaziv. Cu ajutorul fatetelor ceramice poti avea un zambet mai larg, mai alb, sau pur și simplu mai "altfel".

Claudia este unul din pacienti Dentcof, clinica stomatologica specializata pe estetica dentara si implant dentar


Consultatia

Cand vine vorba de fatete dentare , tratamentul Claudiei este planificat cu Digital Smile Design. In prima sedinta se fac poze, radiografii, se iau amprente pentru model de studiu, si discutam cu Claudia despre ce isi doreste de la zambetul ei. Totul dureaza in jur de 45 minute.

 

Planificarea

Pornind de la pozele de portret, vom defini digital  armonia ideala a zambetului si proportiile acestuia. Aceasta informatie este preluata de tehnician care va face un model din ceara, cu viitorul zambet. Acesta este amprentat si transferat in sedinta de planificare direct in gura Claudiei, peste dintii ei. Putem observa in aceasta faza o macheta a rezultatului final, face modificari daca e cazul, si obtinem acordul Claudiei pentru design-ul propus.

Tratamentul

Tratamentul e simplu. Preparatiile pentru fatete sunt minime. ( 0.4 - 0.5 mm ) Se fac sub control microscopic. Se ia apoi amprenta si se pun provizoriile. Totul dureaza in jur de 2 ore. 5 zile mai tarziu noile fatete dentare sunt gata a fi cimentate.  Cimentarea este o manopera de finete, fiecare fateta fiind cimentata individual. Se fac mici finisaje, si zambetul Claudiei este schimbat. Ea este schimbata. E obosita dupa tratament, dar e luminoasa si vesela. E expresiva si e fericita..

Echipa de tratament 

fatete dentare, smile design - Dr. Florin Cofar ( Dentcof )

tehnician dentar - Edson da Silva ( Sao Paulo, Brazilia )

KPG - Maria Macarescu ( Dentcof )

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dentcof/fatete-dentare-ceramice-vezi-cazul-claudiei