La depozitvinca.ro iepurasul aduce mari reduceri la piatra naturala.

Bacau - 5 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Depozitvinca.ro va ajuta sa terminati curatenia de primavara folosind materiale de calitate la cele mai mici preturi. In luna aprilie, va oferim piatra naturala Vlahita si Caramel la 25lei, spartura Marmura la 0.65lei/kg si Spartura Granit 0.85lei/kg – livrare in toata tara.

La depozitvinca.ro iepurasul aduce mari reduceri la piatra naturala.
 Frumusetea pietrei in sute de modele 

Depozit Vinca

Depozitvinca.ro va spijina in curatenia de primavara cu cele mai bune preturi. Va oferim piatra naturala si spartura de Marmura si Granit la cele mai bune preturi. Produsele sunt ideale pentru placari de garduri, placari de gradini sau pavaje interioare si exterioare.

In aceasta perioada gradina d-voastra merita toata atentia de aceea va oferim pietris Marmura, diferite granulatii, la 0.55lei/kg si piatra décor colorata 60lei/25kg sac sau 2.4lei/kg. Si daca inainte de sarbatorile pascale va hotarati sa terminati fantana din curte mult amanita, va oferim piatra décor la 2.8lei/kg sau orice alt tip de piatra convenabil pentru proiectele d-voastra.

Langa foisor va oferim cismele din travertin la doar 2000lei/bc, cismele placate cu piatra la 350lei/bc si gratare de piatra de la 1500lei/bc.

Primavara asta dam culoare gradinilor si spatiilor de primire a invitatilor prin aducerea pietrei naturala in casa fiecarui iubitor de natura. Toate produsele si detaliile necesare le gasiti pe http://www.depozitvinca.ro/piatra-naturala.html si pe http://www.depozitvinca.ro/travertin/sculpturi-travertin.html