dEpurtat.ro Ascensiunea rapidă a unui magazin online de succes în domeniul modei

BUCURESTI - 8 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

dEpurtat.ro raportează o creștere semnificativă în cifra de afaceri și extinderea internațională

Magazin dEpurtat

Într-o piață competitivă dominată de comerțul electronic, dEpurtat a reușit să se impună ca un jucător important în industria modei, înregistrând rezultate remarcabile și o expansiune rapidă în ultimii ani. Cu o cifră de afaceri în creștere de la 4,5 milioane de euro în 2021 la impresionanta sumă de 7 milioane de euro în 2022, acest magazin online demonstrează că este un concurent serios într-un mediu în continuă schimbare.

dEpurtat a obținut această creștere impresionantă datorită strategiei sale de afaceri bine gândite și a capacității de a răspunde nevoilor clienților săi. Cu peste 1 milion de clienți fideli, magazinul online primește în medie 1200 de comenzi pe zi, ceea ce demonstrează încrederea și satisfacția clienților în oferta sa.

O altă componentă cheie a succesului dEpurtat este prezența sa online în 6 țări, care a permis expansiunea rapidă și accesul la noi piețe. Cu două magazine fizice strategice situate în București și cu depozite cu o suprafață impresionantă de 3000 de metri pătrați, dEpurtat deține o infrastructură solidă care îi permite să livreze rapid produsele solicitate de clienți.

În spatele acestui succes stau cei 40 de angajați dedicați și pasionați, care contribuie la funcționarea eficientă a afacerii și la menținerea unei experiențe de cumpărături excepționale pentru clienți. Echipa dEpurtat este formată din experți în domeniul modei, care monitorizează tendințele și aduc în magazin cele mai recente colecții.

Cu o selecție diversificată de modele, dEpurtat s-a impus ca o destinație de încredere pentru toți cei pasionați de modă. Indiferent de stilul sau preferințele fiecărui client, magazinul online oferă o gamă variată de încalțaminte de damă.

"Suntem mândri să fim un magazin online de încredere, care reușește să satisfacă nevoile și dorințele clienților noștri într-un mod eficient și profesionist. Prin extinderea noastră internațională și creșterea continuă a cifrei de afaceri, ne-am consolidat poziția pe piață.”, a declarat directorul general al dEpurtat.ro

Despre dEpurtat srl

Magazin cu încalțăminte de damă.

Taguri: depurtat.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/depurtat-srl/depurtat-ro-ascensiunea-rapida-a-unui-magazin-online-de-succes-in-domeniul-modei