Lansarea oficiala a marcilor YesMiss & Warren Webber

Locul desfasurarii: Bucuresti- Business Center Cotroceni, Corp A, Sc.2, Ej.1 - Sector 6

Organizator: High Level Business Services

Lansarea oficiala a marcilor YesMiss & Warren Webber

Grand opening
Invitatie
Avem onoarea de a va invita sa participati la inaugurarea noului nostru sediu din Bucuresti.
Fashion Street 13
Atitudinea defineste stilul,CHIC SE POATE SI CHEAP!

“Fashion Street 13” lanseaza oferta promotionala adresata persoanelor fizice, promotie ce va permite ca pana la data de 30.11.2009 sa achizitionati articolele comecializate in magazinul nostru la pret de importator. Nu pierdeti ocazia!

“Fashion Street 13” este o alternativa a shopping-ului de masa, prezentand piese vestimentare de exceptie, exclusive, brand-uri fara fite, ci cu traditie, o selectie de top, la preturi de criza, de o calitate incontestabila. Colectiile presupun o vestimentatie casual, de strada pentru barbati si femei, alaturi de o alternativa din denim. Convingerea principala este ca aceste articole ofera libertate de miscare si confort celor care le poarta. Toate colectiile sunt confectionate din materiale si fibre naturale- bumbac, lana si combinatii intre acestea. YesMiss& Warren Webber reprezinta o alegere libera a unor croieli confortabile, materiale de calitate si produse create de profesionisti. YesMiss&Warren Webber este prezenta in 8 state europene, in USA, Japonia... De acum si in Romania!
“Fashion Street 13” ofera clientilor posibilitatea de a mixa imbracaminte de marca cu articole mai putin publicizate. Ele creaza, sub indrumarea stilistilor, ceea ce Anna Wintour (editor executiv Vogue America) defineste, “ mix and match”. Adica- imbinarea armonioasa a vestimentatiei de lux cu cea de consum. Toate astea te ajuta sa eviti banalizarea outfit-ului de fiecare zi.
Showroom-ul “Fashion Street 13” va invita sa va lasati cuceriti de Universul Fashion. Singura regula: Alegeti calitatea!
Conditii de participare:
Va asteptam cu drag!

Firme:
Va rugam sa confirmati participarea pana in date de 23.10.2009

La telefon: 0732.927.970 / 0764.627.135
Tel/Fax: 021.317.5000
E-mail: fashionstreet13@gmail.com

Despre DER OFICE INTERNATIONAL

Conditii de participare:
Firme:
Va rugam sa confirmati participarea pana in date de 23.10.2009

La telefon: 0732.927.970 / 0764.627.135
E-mail: fashionstreet13@gmail.com

Participare: Intrare libera