DESIGNER STORE & DENIS PREDESCU te invita la prezentarea unei colectii inedite de rochii de club

BUCURESTI - 30 august 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

DESIGNER STORE & DENIS PREDESCU te invita vineri, 03 Septembrie 2010, incepand cu ora 21.00, in Funky Lounge Herastrau la prezentarea unei colectii inedite de rochii de club.

DESIGNER STORE & DENIS PREDESCU te invita la prezentarea unei colectii inedite de rochii de club

DESIGNER STORE & DENIS PREDESCU te invita vineri, 03 Septembrie 2010, incepand cu ora 21.00, in Funky Lounge Herastrau la prezentarea unei colectii inedite de rochii de club.Multitudinea de texturi ca voaluri de matase naturala imprimate manual,, santungul de matase naturala, stofele elegante, lycra si bumbacul, in combinatii si culori multiple se regasesc in tinute casual si conceptuale, menite sa faca din orice simpla prezenta o aparitie remarcabila.

«Tema principala a colectiei este noaptea de vara si evenimentele sociale relationate cu aceasta. Acest lucru se regaseste la nivelul culorilor puternice, accentelor glam, siluetei bine conturate. Rochiile scurte, volumul-lalea , detaliile florale 3D, cromatica vibranta care nu fac altceva decat sa se concretizeze in variante vestimentare ideale pentru o seara petrecuta intr-un club de vara, sau pentru un cocktail in aer liber» a declarat designer-ul Denis Predescu, din cadrul Academiei Levintza.

Denis-Alexandru Predescu a realizat creatii vestimentare pentru videoclipuri si emisiuni TV, colaborari cu numeroase reviste pentru shooting-uri, design de accesorii cat si show-uri si prezentari de moda.

Invitatii vor avea ocazia sa achizitioneze in timpul evenimentului orice piesa vestimentara a colectiei cu o reducere de 15%.

Va fi o noapte speciala, intre prieteni, iar doritoarele vor putea proba, pe parcursul serii, rochiile si pantofii din aceasta colectie.Asadar, te asteptam vineri. 3 septembrie. in Funky Lounge, pe malulu lacului Herastrau, la o experienta unica ce grupeaza desfatarea vizuala, muzica, relaxarea si specificitatea ambientala.

Despre Designer Store

Despre www.DS.ro

www.DS.ro este primul Designer Store din Romania care vinde produse din gama Alexander Mcqueen, John Galliano sau Versace.
www.DS.ro este primul website autohton care vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor cu serviciul Personal Shopper.
0755 505 505

INFO: 0753.337.446 (0753 DESIGN)

ds@ds.ro

pr@ds.ro