DS.ro anunta colectia de rochii DS&Denis Predescu

BUCURESTI - 28 iulie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

www.DS.ro aduce noutati de vara! O noua colectie de rochii marca DS % Denis Predescu este de acum in magazinul online la preturi speciale pentru sezonul cald. Si

Magazinul online www.DS.ro vine cu noutati de vara. Noua colectie de rochii DS&Denis Predescu si produsele noi Menbur/Pilar Abril sunt acum in store special pentru doamnele si domnisoarele care vor sa simta ca vara este sezonul tuturor posibilitatilor.
Denis-Alexandru Predescu este cunoscut in lumea designerilor prin colaborarile sale cu vedetele autohtone. Designerul a propus intotdeauna directii inovatoare in domeniul modei si acum Denis Predescu a realizat o colectie speciala pentru fanele DS.ro. Creatiile sunt de acum disponibile pe website-ul nostru si pentru doamnele sau domnisoarele care si-au dorit intotdeauna sa poarte creatii de designer, dar mereu au avut de furca privind masurile creatiilor avem o veste buna: tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti exact masurile voastre si veti primi rochiile DS & Denis Predescu care iti vor veni ca turnate! Asta pentru ca suntem convinsi ca masurile nu ar trebui sa conteze atunci cand vorbim de creatii originale!
Si cum stim ca multe dintre doamnele si domnisoarele din Romania nu au destul timp liber pentru a alerga prin magazine, serviciul de Personal Shopper este valabil si pentru rochiile DS & Denis Predescu. Nu este nevoie decat de un telefon si in cateva ore rochiile alese vor fi la usa clientelor. In plus, de multe ori DS.ro trimite chiar un designer care poate oferi doamnelor si domnisoarelor un adevar „ghid fashion” pentru vara aceasta.
« Tema principala a colectiei DS&Denis Predescu este noaptea de vara si evenimentele sociale relationate cu aceasta. Acest lucru se regaseste la nivelul culorilor puternice, accentelor glam, siluetei bine conturate. Rochiile scurte, volumul-lalea , detaliile florale 3D, cromatica vibranta care nu fac altceva decat sa se concretizeze in variante vestimentare ideale pentru o seara petrecuta intr-un club de vara, sau pentru un cocktail in aer liber » a declarat designer-ul Denis Predescu.

Ds.ro iti pregateste si alte surprize vara aceasta. Suntem pasaportul tau catre lumea fascinanta a pantofilor si a rochiilor de designer, asa ca urmareste-ne!

Despre www.DS.ro

www.DS.ro este primul Designer Store din Romania care vinde produse din gama Alexander Mcqueen, John Galliano sau Versace.
www.DS.ro este primul website autohton care vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor cu serviciul Personal Shopper.

Despre Designer Store

Despre www.DS.ro

Roxana JILAVEANU
PR www.DS.ro