Solutii de web development si web promotion pentru companii – prezentate de DesignIT Web Development la Timisoara si Deva

BUCURESTI - 16 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 16 februarie 2006 – DesignIT a participat la doua conferinte din seria “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, organizate la Timisoara si Deva, in 14 si 15 februarie 2007.

Colaborarea cu compania organizatoare, BTL Design, include participarea DesignIT in calitate de Partener la o serie de evenimente dedicate mediului de afaceri, care se vor derula in 2007 in mai multe localitati din tara. Conferintele de la Timisoara si Deva au deschis seria de intruniri din acest an si fac parte din strategia DesignIT de a oferi consultanta si servicii web adaptate fiecarei companii prin intelegerea cat mai corecta a nevoilor mediului de afaceri.

Prezent la cele doua evenimente, Stelian Crisan – Director Executiv al DesignIT, a vorbit despre “Rolul internetului in promovarea serviciilor si produselor”. “Dorim sa fim cat mai aproape de companiile romanesti care inteleg cat este de important sa-si promoveze afacerile pe internet, pentru a fi competitive in noul mediu de afaceri generat de contextul intrarii Romaniei in Uniunea Europeana”, a declarat Stelian Crisan.

Despre DesignIT Web Development

DesignIT activeaza in Romania din 2005 oferind solutii complexe de web development si web promotion pentru companii. Echipa tanara, dinamica si creativa de profesionisti, cu vasta experienta in domeniu, a dezvoltat proiecte ample si diverse care includ site-uri de prezentare, sisteme de ticketing, magazine virtuale, pentru companii care activeaza in diverse domenii.

Compania dezvolta si proiecte proprii, unul dintre cele mai reprezentative fiind www.orar.info. Acest site este o investitie proprie care ofera posibilitatea institutiilor publice, companiilor, retelelor de magazine sa isi afiseze gratuit orarele de functionare a centrelor de relatii cu clientii. Traficul in crestere generat de interesul pentru informatia disponibila face acest site tot mai atractiv pentru companiile care doresc sa isi promoveze afacerile pe internet.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Andrei Ionescu
Director Dezvoltare, DesignIT
0788.631.251
design@designit.ro
andrei@designit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/designit-web-development/solutii-de-web-development-si-web-promotion-pentru-companii-prezentate-de-designit-web-development-la-timisoara-si-deva