designyourfuture    

Comunicate de presa si evenimente pe tema designyourfuture

 • designyourfuture. Platforma online perfectinbucatarie.ro realizata de Media Factory pentru Bosch Romania

  designyourfuture

  Iasi, Iasi - 12 April 2012

  Comunicat de SC BLOOM COMMUNICATION SRL

  Dupa ce in 2010 a realizat pentru Bosch Electrocasnice Romania campania de comunicare denumita „Perfect in bucatarie”, Media Factory a facut in acest an urmatorul pas in strategia de comunicare, transformand site-ul de campanie intr-o platfo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: design , media factory , designyourfuture , bosch , platforma online

  Vezi toate comunicatele de presa despre designyourfuture

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul designyourfuture.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la designyourfuture. Informatiile despre designyourfuture cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul designyourfuture, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la designyourfuture, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.