desing

Comunicate de presa si evenimente pe tema desing

 • desing. Casa Lux_mai

  desing

  Bucuresti - 3 mai 2011

  Comunicat de Burda Romania

  Ne face o deosebita placere sa va invitam la evenimentul “Tips & Tricks de Design interior cu Biocarpet si Casa Lux”, ce va avea loc marti, 10 mai, de la ora 18:30, la restaurantul The Library din incinta magazinului Class Living Mobexpert din zo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: casa lux , biocarpet , covor , desing , interior

  Vezi toate comunicatele de presa despre desing

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul desing.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la desing. Informatiile despre desing cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul desing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la desing, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.