Poze Detectia minciunii

 • Curs de Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala

  Poza: Premieră – specializarea în analiza şi evaluarea comportamentală disponibilă şi în România prin IRSD si Academia Romana din noiembrie 2013

 • PREMIERA IN ROMANIA - GENETIC LAB introduce genotiparea IL28B si detectia mutatiilor genei EGFR

  Poza: PREMIERA IN ROMANIA - GENETIC LAB introduce genotiparea IL28B si detectia mutatiilor genei EGFR

 • Curs FACS Zivac

  Poza: Curs FACS organizat de Zivac pentru prima data in Romania

 • Cursul de Analiză şi Evaluare Comportamentală de la Zivac este din nou solicitat de specialiştii din domeniu

  Poza: Cursul de Analiză şi Evaluare Comportamentală de la Zivac este din nou solicitat de specialiştii din domeniu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul detectia minciunii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la detectia minciunii. Pozele pe tema detectia minciunii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul detectia minciunii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la detectia minciunii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la detectia minciunii.