devStudio


Descrierea companiei devStudio

Despre SMSLink

SMSLink.ro este cea mai avansată platformă SMS online disponibilă în Romania pentru SMS Marketing, Mail2SMS, SMS Gateway, SMS Alerts și 2-Way Messaging, oferind servicii complexe de analiză și raportare în timp real, asupra campaniilor derulate și a mesajelor trimise, inclusiv coeficiente de eficiență și resource planning, pentru orice perioade selectate de timp.

SMS Marketing este ideal pentru trimiterea SMS-urilor către un număr mare de destinatari, în mod instant sau programate la o anumită dată, organizare pe grupuri de destinatari și multe alte funcții. SMS Marketing este un serviciu 100% web-based.

Mail2SMS este un serviciu ce integrează trimiterea SMS-urilor cu orice client existent de e-mail, astfel încât se pot trimite SMS-uri direct din clientul de e-mail fără a mai fi nevoie de cerințe suplimentare software sau hardware.

SMS Gateway este ideal pentru integrarea cu site-urile sau aplicațiile deja dezvoltate. Acest serviciu beneficiază de un gateway ușor de utilizat, securizat și flexibil dar și documentație detaliată.

SMS Alerts este dedicat persoanelor care doresc să integreze posibilitatea de a primi notificări de e-mail-uri primite sau de evenimente din calendar direct pe mobil, din aproape orice client de e-mail, fără a mai fi nevoie de aplicații sau module suplimentare de instalat.

2-Way Messaging este primul serviciu de marketing prin SMS bidirecțional, care poate fi contractat, accesat și utilizat exclusiv online, scăzând astfel costurile și crescând flexibilitatea campaniilor SMS.

Despre DevStudio

DevStudio, www.devstudio.ro, operator al portalului SMSLink.ro, este o companie de web şi software development, cu rezultate recunoscute pe plan naţional şi cu un portofoliu care acoperă segmentul de aplicaţii de comerţ electronic, dezvoltare software de business şi dezvoltare aplicaţii online. DevStudio are parteneriate de lunga durata cu companii ce au prezenţă naţională solida. DevStudio este membră ANIS - Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software, Microsoft Registered Member, IBM Business Partner si membra Intel Software Partner Program.

Comunicate devStudio :

Vezi toate comunicatele companiei devStudio.