Live Update – o solutie puternica pentru SMS Newsletters

BUCURESTI - 7 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

SMSLink.ro lanseaza functia Live Update in cadrul serviciului SMS Marketing, care devine astfel o solutie puternica pentru integrarea in orice website a unui serviciu de SMS Newsletters

Live Update – o solutie puternica pentru SMS Newsletters

DevStudio anunță astăzi lansarea functiei Live Update în platforma SMSLink.ro, platfomă pentru servicii de comunicare prin SMS, distribuită în sistem SaaS (Software as a Service) prin www.smslink.ro .

Live Update este o functie care ajuta detinatorii de site-uri, portaluri sau magazine online sa desfasoare foarte usor campanii de SMS Marketing sau sa trimita periodic SMS Newsletters catre utilizatorii site-urilor lor folosind interfata web a site-ului www.smslink.ro. Practic Live Update este un API prin care orice utilizator nou inregistrat intr-un site, care are un numar de mobil este adaugat automat in contul de utilizator al acelui magazin de pe SMSLink.ro, practic baza de date de destinatari se actualizeaza in timp real si automat.

Mai mult decat atat, pot fi definite grupuri multiple de utilizatori in functie de anumite criterii, astfel incat se pot imparti toti utilizatorii prin acest API, spre exemplu in Clienti potentiali, Clienti fideli, Clienti ocazionali, iar astfel campaniile SMS care sunt trimise pot targeta unul sau toate aceste categorii de utilizatori.

Practic Live Update ofera posibilitate gruparii destinatarilor in orice fel, pentru a obtine un return on investment cat mai mare din campaniile de SMS Marketing sau SMS Newsletters desfasurate.
In plus Live Update nu necesita nici un fel de abonament lunar sau taxa de activare, ci este disponibila gratuit, clientii nostri fiind taxati doar pentru SMS-urile achizitionate, acestea avand costuri intre 0.047 EUR si 0.056 EUR, cu toate taxele incluse, in functie de volumul lunar achizitionat, in orice retea mobila din Romania.

Serviciul se configureaza 100% online pe adresa www.smslink.ro și nu necesită instalarea de aplicații suplimentare pe calculator. Un avantaj foarte important este faptul că utilizatorii care se înregistrează beneficiază în plus, de acces la serviciile de SMS Marketing, Mail2SMS, SMS Gateway și SMS Alerts, în aceeași platformă SMSLink.ro, printr-o interfață unificată pentru managementul mesajelor SMS și al costurilor, aducând astfel într-un singur loc toate serviciile de trimitere de SMS de care au nevoie utilizatorii.

Printre avantajele utilizării serviciului SMS Marketing cu Live Update se numără:

1. Managementul destinatarilor – Utilizatorul beneficiază de o interfață avansată pentru managementul destinatarilor, care îl va ajuta să îșî organizeze destinatarii în grupuri nelimitate bazate pe criteriile importante pentru el, sau poate să importe baze de date cu destinatari, în diverse formate cunoscute.

2. Previzualizarea costurilor - Înainte de trimiterea campaniei de mesaje, utilizatorul poate previzualiza costurile pe care le implică acea campanie, putând astfel să controleze bugetul alocat fiecărei campanii.

3. Programare trimiteri - Fiecare mesaj sau campanie se poate trimite instant sau se poate programa să fie trimise automat la o anumită dată viitoare.

4. Notificare de primire - După fiecare trimitere utilizatorul primește, în decurs de câteva minute, o notificare de primire, această notificare putând fi vizualizată în lista de trimiteri în drepul fiecarui mesaj și pe baza căreia se va genera un grafic privind eficiența campanei.

5. Listă trimiteri detaliată – Utilizatorul poate urmări în timp real toate trimiterile de mesaje, de la momentul când acestea sunt transmise din contul său și până în momentul în care confirmarea de primire este inregistrată.

6. Rapoarte online în timp real – Utilizatorul beneficiază de avantajele rapoartelor puse la dipoziție în contul său de administrare, acestea referindu-se la trimiterile făcute, la statutul mesajelor, la cei mai folosiți operatori, la cele mai frecvente categorii de mesaje și multe altele.

7. Livrare imediată a mesajelor - Transmiterea mesajelor SMS se realizează imediat și este garantată în principalele rețele de telefonie mobilă din Romania, și anume Vodafone, Orange și Cosmote, chiar și în perioadele de vârf, în care traficul de mesaje este foarte ridicat.
Detalii complete despre 2-Way Messaging gasiți pe www.smslink.ro/sms/marketing. Platforma SMSLink o puteți accesa pe www.smslink.ro.

Despre SMSLink

Despre SMSLink

SMSLink.ro este cea mai avansată platformă SMS online disponibilă în Romania pentru SMS Marketing, Mail2SMS, SMS Gateway, SMS Alerts și 2-Way Messaging, oferind servicii complexe de analiză și raportare în timp real, asupra campaniilor derulate și a mesajelor trimise, inclusiv coeficiente de eficiență și resource planning, pentru orice perioade selectate de timp.

SMS Marketing este ideal pentru trimiterea SMS-urilor către un număr mare de destinatari, în mod instant sau programate la o anumită dată, organizare pe grupuri de destinatari și multe alte funcții. SMS Marketing este un serviciu 100% web-based.

Mail2SMS este un serviciu ce integrează trimiterea SMS-urilor cu orice client existent de e-mail, astfel încât se pot trimite SMS-uri direct din clientul de e-mail fără a mai fi nevoie de cerințe suplimentare software sau hardware.

SMS Gateway este ideal pentru integrarea cu site-urile sau aplicațiile deja dezvoltate. Acest serviciu beneficiază de un gateway ușor de utilizat, securizat și flexibil dar și documentație detaliată.

SMS Alerts este dedicat persoanelor care doresc să integreze posibilitatea de a primi notificări de e-mail-uri primite sau de evenimente din calendar direct pe mobil, din aproape orice client de e-mail, fără a mai fi nevoie de aplicații sau module suplimentare de instalat.

2-Way Messaging este primul serviciu de marketing prin SMS bidirecțional, care poate fi contractat, accesat și utilizat exclusiv online, scăzând astfel costurile și crescând flexibilitatea campaniilor SMS.

Despre DevStudio

DevStudio, www.devstudio.ro, operator al portalului SMSLink.ro, este o companie de web şi software development, cu rezultate recunoscute pe plan naţional şi cu un portofoliu care acoperă segmentul de aplicaţii de comerţ electronic, dezvoltare software de business şi dezvoltare aplicaţii online. DevStudio are parteneriate de lunga durata cu companii ce au prezenţă naţională solida. DevStudio este membră ANIS - Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software, Microsoft Registered Member, IBM Business Partner si membra Intel Software Partner Program.

Stupar Alexandru
Tel. 0723 178 275
Fax 0364 143 564
office@smslink.ro