5 zile pana la marele premiu oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro

BUCURESTI - 28 octombrie 2015

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Au mai rămas doar 5 zile până ce portalul DezvoltatorImobiliar.ro va oferi marele premiu al concursului "TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI O MAŞINĂ DE SPĂLAT ARCTIC".

5 zile pana la marele premiu oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro

Au mai rămas doar 5 zile până ce portalul DezvoltatorImobiliar.ro va oferi marele premiu al concursului "TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI O MAŞINĂ DE SPĂLAT ARCTIC".

Îţi doreşti o maşină de spălat practică, ce ocupă un spaţiu mic şi este ideală pentru locuinţele moderne? Atunci, dacă nu ai făcut-o deja, abonează-ta la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro şi ai şansa de a câştiga o maşină de spălat Arctic. Concursul se încheie la data de 1 noiembrie 2015, iar extragerea câştigătorului va avea loc pe 2 noiembrie. Regulamentul pe scurt al campaniei îl găseşti aici.

Un singur amănunt trebuie menţionat din nou: la extragere participă toţi abonaţii Newsletterului www.DezvoltatorImobiliar.ro. Dezabonarea atrage după sine imposibilitatea de a participa automat la viitoarele concursuri cu premii organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

În afara oportunităţii de a câştiga maşină de spălat ai numeroase alte beneficii dacă te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portal poţi găsi cele mai multe oferte de locuinţe noi din România (prezentate prin tururi virtuale – inovaţia adusă de către DezvoltatorImobiliar, fotografii profesionale, descrieri detaliate etc...), cele mai recente ştiri imobiliare, articole de amenajări interioare şi articole de arhitectură şi urbanism.

Rămâi conectat la DezvoltatorImobiliar.ro – concursurile continuă!

Imediat după încheierea concursului "TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI O MAŞINĂ DE SPĂLAT ARCTIC" portalul DezvoltatorImobiliar.ro va lansa un nou concurs, cu un premiu la fel de interesant. Mai multe detalii despre acesta veţi afla în scurt timp.

Despre Dezvoltatorimobiliar

Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/5-zile-pana-la-marele-premiu-oferit-de-portalul-dezvoltatorimobiliar-ro