Bogdan Otetea, castigatorul concursului DezvoltatorImobiliar.ro

BUCURESTI - 19 iunie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, IT&C, Internet, Imobiliare

Live site

Bogdan Oțetea este câştigătorul concursului DezvoltatorImobiliar.ro – Te abonezi la newsletter şi câştigi un LG LED TV FULL HD.

Castigatorul concursului DezvoltatorImobiliar.ro – Te abonezi la newsletter şi câştigi un LG LED TV FULL HD

Castigatorul concursului DezvoltatorImobiliar.ro – Te abonezi la newsletter şi câştigi un LG LED TV FULL HD

Concursul organizat de către DezvoltatorImobiliar.ro şi-a desemnat câştigătorul – Bogdan Oțetea se va bucura de premiul oferit, un televizor LG LED TV FULL HD.

 

Fericitul posesor al televizorului a fost prezent la sediul DezvoltatorImobiliar.ro pentru a-şi ridica premiul şi ne-a oferit un interviu, pe care îl puteţi vedea aici.

 

Despre concursul DezvoltatorImobiliar.ro


Până la data de 31 mai 2015, toţi cei care s-au abonat la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro au intrat în cursa pentru câştigarea televizorului LG. Extragerea care a desemnat câştigătorul a avut loc pe data de 2 iunie 2015, prin intermediul site-ului random.org.

 

Urmăriţi în continuare noutăţile portalului DezvoltatorImobiliar.ro pentru şansa de a participa la viitoarele concursuri!

DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai mare portal imobiliar din România care promovează exclusiv oferte rezidenţiale, de case și apartamente noi. Locuințele noi de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro beneficiază de prezentări detaliate, cu ajutorul tururilor virtuale, fotografiilor profesionale sau randărilor de cea mai bună calitate. Pe lângă promovarea ofertelor rezidenţiale, vrem să ne apropiem și mai mult de vizitatorii noşti, aşa că blogul va avea întotdeauna ştiri imobiliare proaspete, sugestii pentru amenajări interioare şi sfaturi despre arhitectură de la experţi. Te punem în legătură directă cu dezvoltatorii imobiliari sau cu reprezentanții exclusivi ai ansamblurilor rezidențiale pentru a-ţi cumpăra sau închiria casa ideală, iar prioritatea noastră este ca tu să găseşti locul unde poţi visa cu ochii deschişi. 

Despre Dezvoltatorimobiliar

Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.