Crestere de necrezut pentru locuintele noi din Bucuresti

BUCURESTI - 29 octombrie 2015

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Bucureştiul domină autoritar piaţa rezidenţială din România. 4.800 de locuinţe noi au fost construite în capitală, în primele 6 luni ale anului 2015 (conform INS), cu 50% mai multe faţă de aceeaşi perioadă din anul 2008!

Crestere de necrezut pentru locuintele noi din Bucuresti

Recordurile pieţei rezidenţiale din Bucureşti continuă să cadă. Dezvoltatorii imobiliari au livrat 4.800 de locuinţe în prima jumătate a anului 2015, doar în capitală, de 2 ori mai multe faţă de aceeaşi perioadă din anul 2008, când erau construite doar 3.300 de case şi apartamente. De asemenea, comparativ cu primul semestru al anului 2014, creşterea locuinţelor noi livrate în Bucureşti este de 38%! Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din București, de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Piaţa rezidenţială are un avans extraordinar nu doar în Bucureşti, ci şi în zona de Vest a ţării. Faţă de primul semestru al anului 2008, anul acesta au fost construite cu 11% mai multe locuinţe, până la 1.800 unităţi.

În zona centrală a României, dezvoltatorii au adus pe piaţa rezidenţială 2.600 de locuinţe, între ianuarie 2015 şi iunie 2015, cu doar 50 de unităţi mai puţin faţă de intervalul similar din anul 2008.

Ce va urma?

Veştile continuă să fie excelente în ceea ce priveşte piaţa rezidenţială din România. În primele 9 luni ale anului curent au fost eliberate 30.500 autorizaţii pentru construcţii de locuinţe noi, mai numeroase cu 5,2% faţă de intervalul similar de anul trecut, aşa că nu ne putem aştepta decât la creşteri ale numărului de case şi apartamente noi.

Rămâneți conectați la portalul DezvoltatorImobiliar.ro pentru a fi la curent cu toate ofertele de locuințe noi, știri imobiliare actuale, articole de amenajări interioare și de arhitectură.

Despre Dezvoltatorimobiliar

Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/crestere-de-necrezut-pentru-locuintele-noi-din-bucuresti