Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro isi va schimba infatisarea

BUCURESTI - 17 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, Imobiliare

Live site

În luna februarie 2014, portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro îşi va schimba înfăţişarea. Odată cu lansarea noului design ne propunem să oferim utilizatorilor un nivel de accesibilitate mai ridicat, alături de o interfaţă intuitivă.

DezvoltatorImobiliar.ro

DezvoltatorImobiliar.ro

Deoarece ne dorim să ușurăm căutările vizitatorilor pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, am decis să schimbăm înfăţişarea acestuia, să facem informaţiile mai accesibile şi să creăm un aspect mai plăcut pentru acest portal.

 

Utilizatorii vor putea contacta mai uşor birourile de vânzări ale dezvoltatorilor

 

Pentru că timpul în ziua de astăzi este foarte preţios, noul design al portalului va permite că utilizatorii să poate intra mult mai uşor în contact cu birourile de vânzări ale dezvoltatorilor ansamblurilor rezidenţiale prezente pe DezvoltatorImobiliar.ro.

 

În plus, începând cu luna februarie, utilizatorii vor putea cauta ansamblurile rezidenţiale dorite prin noul filtru care va fi implementat pe portal.

 

Calitate de top pentru fotografiile din cadrul ansamblurilor rezidenţiale şi cele ale proprietăţilor

 

Întrucât pozele profesionale au fost de la bun început un atu al portalului DezvoltatorImobiliar.ro (toate pozele sunt realizate de un fotograf profesionist), odată cu lansarea noului design acestea vor beneficia de un upgrade al calităţii.

 

Secţiunile de articole vor fi împărţite pe subcategorii

 

Atât articolele din secţiunea Home Design (amenajări interioare) cât şi cele de ştiri imobiliare, vor fi împărţite pe subcategorii. Astfel, articolele de amenajări interioare vor fi divizate în funcţie de subiectul abordat: baie, living, bucătărie, terasă, grădina etc, în timp ce articolele de ştiri imobiliare vor fi organizate în următoarele subcategorii: Prima Casă, Credite Imobiliare, Rezidenţial, Interviuri şi Imobiliare.

 

De asemenea, noul design al portalului DezvoltatorImobiliar.ro vine şi cu o noutate în cadrul articolelor: o nouă secţiune, de interviuri video, care vor fi oferite de către reprezentanţii dezvoltatorilor ansamblurilor rezidenţiale din România.

 

Nu în ultimul rând, trebuie să menţionăm că secţiunea de articole de arhitecură va fi în continuare disponibilă, datorită nivelului mare de interes pe care l-a atras. În cadrul acesteia, arhitecţi cu experienţă va oferă cele mai bune sfaturi despre paşii necesari construirii unei case, certificatul de urbanism ș.a.m.d.

 

Abonarea la newsletter – altă surpriză pregătită utilizatorilor

 

Ne dorim să existe o legătură permanentă cu utilizatorii noştri așa că noul design al portalului DezvoltatorImobiliar.ro va oferi şi posibilitatea abonării la newsletter. În funcţie de subiectele de care sunt interesaţi, utilizatorii pot alege să primească newsletter cu noile oferte de locuinţe de pe portal (după criteriile alese, precum preţul sau zona) şi cu cele mai noi ştiri imobiliare şi articole de amenajări interioare.

 

Despre DezvoltatorImobiliar.ro

 

Scopul portalului DezvoltatorImobiliar.ro este să promoveze toate ofertele de locuinţe noi din ansamblurile rezidenţiale din România. După numai 8 luni de activitate, acesta are o medie de peste 20.000 de vizitatori unici pe lună.

 

Portalul DezvoltatorImobiliar,ro prezinta peste 300 de oferte de locuinţe cu preţuri cuprinse între 19.500 euro şi 310.000 euro (pentru apartamente) şi între 66.900 euro şi 290.000 euro (pentru case).

Despre Dezvoltatorimobiliar

Scopul portalului Dezvoltatorimobiliar.ro este să promoveze toate ofertele de locuinte noi din ansamblurile rezidentiale. Dorim ca utilizatorii noștri să aibă acces rapid la un număr cât mai mare de apartamente noi și case, din toată țara. Sperăm ca aceștia să-și găsească locuința ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Portalul prezinta oferte cât mai variate, atât privind preţurile imobilelor, cât şi din punctul de vedere al dotărilor şi al amplasărilor acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/portalul-www-dezvoltatorimobiliar-ro-isi-va-schimba-infatisarea