Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – primul tur virtual la tIMOn

BUCURESTI - 30 octombrie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi prezintă primul tur virtual realizat la tIMOn, unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare din România.

Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – primul tur virtual la tIMOn

Cel mai mare portal cu oferte rezidenţiale din ţara noastră, DezvoltatorImobiliar.ro, a realizat în premieră un tur virtual complet al târgului tIMOn, unul dintre evenimentele de referinţă ale pieţei imobiliare româneşti. Poţi vedea turul virtual urmând acest link.

La Târgul imobiliar tIMOn au fost promovate peste 20.000 de locuinţe noi (din care peste 2.000 au fost lansate în premieră în România), situate în 250 de ansambluri rezidenţiale. La evenimentul imobiliar desfăşurat în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, au fost 140 de expozanţi şi 30 de proiecte lansate în premieră. Valoarea totală a locuinţelor de vânzare a depășit 1 miliard euro.

Intră pe DezvoltatorImobiliar.ro şi îţi garantăm că vei găsi locuinţa perfectă pentru tine

DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă, încă din anul 2013, posibilitatea unor vizionari virtuale ale complexurilor rezidenţiale şi locuinţelor noi de care eşti interesat. Portalul cuprinde peste 80 de ansambluri rezidenţiale din România şi peste 2.200 de case şi apartamente, cea mai mare parte din ele prezentate şi cu ajutorul tururilor virtuale, aşa că ai toate şansele să găseşti ce ţi se potriveşte.

Desigur, pe DezvoltatorImobiliar.ro sunt nelipsite fotografiile profesionale, schiţele imobilelor şi descrierile detaliate ale proiectelor şi locuinţelor. Astfel, după ce te-ai hotărât ce-ţi place, tot ce mai ai de făcut este să contactezi direct reprezentanţii ansamblurilor rezidenţiale şi să stabileşti o vizionare. Datele de contact ale acestora sunt disponibile pe fiecare proiect şi locuinţă în parte.

DezvoltatorImobiliar.ro este portalul imobiliar cu cea mai rapidă ascensiune din România. Lansat în anul 2013, portalul reuneşte cele mai multe oferte de ansambluri rezidenţiale şi locuinţe noi din ţara noastră. Turul virtual este noutatea absolută cu care am revoluţionat piaţa imobiliară, întrucât, până la momentul lansării noastre, niciun alt site de profil nu folosise acest mijloc pentru prezentarea proiectelor rezidenţiale.

De aceea, pentru că ţinem foarte mult la statutul nostru, îţi oferim mult mai mult de atât. Pe DezvoltatorImobiliar.ro ai acces la cele mai proaspete ştiri imobiliare, noutăţile din domeniul amenajărilor interioare şi la articole de arhitectură şi urbanism, oferite de către partenerii noştri avizaţi.

Intră pe DezvoltatorImobiliar.ro și ai șansa să câștigi și unul din premiile de casă nouă pe care le scoatem la bătaie. Spre exemplu, dacă te abonezi la newsletter-ul nostru până la 1 noiembrie 2015 participi automat la tragerea la sorți în urma căreia vom oferi o mașină de spalat Arctic. Imediat după ce vom desemna câștigatorul vom anunța următorul concurs marca DezvoltatorImobiliar.ro!

Despre Dezvoltatorimobiliar

Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dezvoltatorimobiliar/premiere-dezvoltatorimobiliar-ro-primul-tur-virtual-la-timon