Asistenta financiara oferita de Compania internationala DGE Bruxelles

BUCURESTI - 21 februarie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Asistenta financiara pentru accesarea fondurilor Uniunii Europene si pentru creditarea intreprinderilor.

Compania internationala DGE Bruxelles actioneaza cu mult success de aproape o jumatate de an si pe piata romaneasca, continuindu-si astfel extinderea la nivel european implementand formule eficiente folosite in accesarea sistemelor de finantare.

Cunoscand statistica prin care s-a demonstrat ca mai mult de 50% dintre intreprinzatori renunta la contractarea unui credit din cauza dificultatilor ce apar in accesarea produselor financiar, DGE Bruxelles vine in sprijinul acestora prin acordarea de asistenta specializata in obtinerea mijloacelor de finantare atat din fondurile Uniunii Europene, cat si din surse nationale. Avem o experienta solida cu privire la finantarile din UE, incepandu-ne activitatea inca din anul 1996 Acum detinem 300 de birouri in 5 state membre ale Uniunii Europene, colaboram cu peste 600 de consultanti si experti.

Coeficientul nostru de eficacitate (numarul solicitarilor aprobate raportat la numarul cererilor depuse) se ridica la 89%. “Noi oferim solutii complexe pentru refinantarea datoriilor, creditarea activitatilor curente si obtinerea fondurilor de dezvoltare. Accesul la capital si stransa colaborare cu bancile europene constituie strategia DGE Bruxellles in Romania”, afirma dl. Slawomir Pawluk, director general, DGE Bruxelles. DGE Bruxelles asigura consultanta financiara pentru obtinerea creditelor bancare pe termen scurt si pe termen lung, a imprumuturilor de la institutiile nebancare, pentru leasing operational si financiar, pentru restructurarea creantelor bancare, pentru finantarea unor proiecte noi (start-up) din fonduri cu capital de risc.

De asemenea, DGE Bruxelles acorda consultanta financiara pentru doua produse relativ noi pe piata romaneasca: factoring si forfaiting. Dar ceea ce este cel mai important, este experienta solida pe care noi o avem in accesarea fondurilor Uniunii Europene. Programele UE (Phare, Sapard, Ispa) sunt cele mai accesate si cele mai facile sisteme de finantare din Europa, iar in accest segment noi suntem una dintre cele mai puternice societati de consultanta.

Despre DGE Bruxelles

Asistenta financiara oferita de Compania internationala DGE Bruxelles
lucas fabisiak, alina dumitrescu
lucas@dge.ro, dge@dge.ro, office@dge.ro