FOTO PRINT EXPERT ONLINE

BUCURESTI - 25 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

IMAGINILE AMINTIRILOR TALE DIN FORMAT DIGITAL SAU DE PE FILM TIPARITE LA INALTA CALITATE - UN SIMPLU CLICK!
De acum e posibil prin NetPhoto - serviciu online de printare a fotografiilor. Cu NetPhoto vei putea de acum sa te bucuri de poze pe hartie impreuna cu cei dragi, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la studiourile foto specializate. Cu NetPhoto iti poti intocmi albume online sau poti comanda fotografii printate, CD-uri sau DVD-uri cu aceste fotografii. Toate acestea iti vor fi aduse la domiciliu.
Simplu, comod, rapid!

FOTO PRINT EXPERT ONLINE

Gratuit de la NetPhoto: Editor Foto Online!
Editorul Foto Online este un instrument de editare a fotografiilor pus la dispozitie gratuit de catre netphoto.ro! Cu ajutorul editorului foto poti ajusta luminozitatea si contrastul, poti redimensiona fotografiile, poti inlatura efectul de ochi rosii, poti adauga rama fotografiilor. Si asta este doar inceputul...
De departe cea mai frumoasa surpriza!
Te-ai intors din vacanta cu memoria aparatului plina de fotografii senzationale! Prietenii tai sunt resemnati: vor putea vedea pozele abia la urmatoarea intilnire... Fa-le o surpriza: expediaza-le chiar acum, prin NetPhoto, albumul gata tiparit! Inchipuie-ti cat de mult se vor bucura...
Inscrie-te acum si tiparesti 5 poze gratuit!
Cu ocazia lansarii oficiale a site-ului netphoto.ro, ai posibilitatea de a tipari gratuit oricare 5 fotografii din albumele tale. Trebuie doar sa iti creezi un cont, sa uploadezi pozele pe care doresti sa le tiparesti. De restul se ocupa NetPhoto.

Despre DI TRA & CO SRL

Printuri foto orice format color, alb-negru sau sepia la cel mai inalt standard de calitate, si cadouri personalizate cu imaginile celor dragi sau a locurilor pe care le-ai vizitat, totul fara sa te deplasezi, la cel mai avantajos cost.
S.C. DI TRA & CO S.R.L.
Str. Apostol Margarit nr.2, Bucuresti
Telefon : 230.33.42 (L -V/ 10:00 -18:00)
Alex Butica - Director Executiv
office@netphoto.ro