Gent's Club, magazin specializat în accesorii de modă exclusiv pentru bărbați, și-a deschis punct de lucru în Iulius Mall Suceava

Suceava - 6 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle

De curând, mai exact în săptămâna premergătoare sărbătorilor pascale, s-a deschis un nou magazin Gent’s Club, în Iulius Mall Suceava (Calea Unirii, nr. 22), la parter.
Principalele puncte de interes ale magazinului sunt seturile complete, care conțin cravată, batistă, pin și butoni pentru ținute bărbătești exclusiviste, respectiv cadourile de lux marca Gent's Club. De asemenea, magazinul oferă produse din piele naturală 100% ( curele , portofele , genți de voiaj, borsete ), realizate în Italia și România.

Magazin Gent's Club Iulius Mall Suceava

Magazin Gent's Club Iulius Mall Suceava

 Am ales Suceava ca locație pentru deschiderea magazinului Gent's Club datorită interesului ridicat pe care îl manifestă domnii în ceea ce privește moda masculină și asortarea ținutelor elegante. Seturile complete cu accesorii de modă marca Gent's Club sperăm să contureze cu mai multă personalitate outfit-urile alese în cadrul evenimente speciale. 

Alexandru, manager

Eleganța și rafinamentul vestimentar nu trebuie să fie doar un apanaj al doamnelor. În egală măsură și bărbații trebuie să investească în imaginea lor și, de multe ori, accesoriile fac diferența. Pornind de la acest concept, in România a luat naștere, la finele anului 2015, brandul Gent's Club, specializat în producția și vânzarea accesoriilor de modă pentru bărbați.

În acest moment brandul Gent's Club este prezent în Spania, Ungaria și Romania prin platformele magazinului online cu livrarea produselor prin firme de curierat. În Baia Mare (jud. Maramureș) funcționează un punct de operare pentru preluarea comenzilor, asistență telefonică și confecționarea produselor vândute în România, prin magazinul online.

De curând, mai exact în săptămâna premergătoare sărbătorilor pascale, s-a deschis un nou magazin Gent’s Club, în Iulius Mall Suceava (Calea Unirii, nr. 22), la parter. Principalele puncte de interes ale magazinului sunt seturile complete, care conțin cravată, batistă, pin și butoni pentru ținute bărbătești exclusiviste, respectiv cadourile de lux marca Gent's Club. De asemenea, magazinul oferă produse din piele naturală 100% (curele, portofele, genți de voiaj, borsete), realizate în Italia și România.

Deși Gent’s Club oferă articole vestimentare exclusiv domnilor, doamnele care caută cadouri pentru barbati pot alege unul dintre seturile special ambalate. 

Pe blogul oficial al brandului Gent’s Club sunt postate articole cu sfaturi în vestimentația masculină, recomandări privind întreținerea articolelor vestimentare, dar și pasaje din codul bunelor maniere care privesc comportamentul unui domn în societate.

Despre DIAMOND POINT MAD SRL

Brandul Gent's Club s-a infiintat in Romania la finele anului 2015 si este specializat in productia si vanzarea accesoriilor de moda exclusiv pentru barbati. În acest moment brandul Gent's Club este prezent în Spania, Ungaria și Romania prin platformele magazinului online cu livrarea produselor prin firme de curierat. În 2019 s-a deschis primul magazin fizic Gent’s Club, în Iulius Mall Suceava (Calea Unirii, nr. 22), la parter.