diaree    

Comunicate de presa si evenimente pe tema diaree

 • diaree. Combate natural tulburarea de tranzit intestinal!

  diaree

  Bucuresti - 3 December 2013

  Comunicat de D.M.B. DESIGN

  Prisum International recomanda Diarex , produs antidiareic natural de la Himalaya ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: himalaya , prisum , diaree , antidiareic , diarex

 • diaree. Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

  diaree

  Bucuresti - 17 July 2014

  Comunicat de Quartz Media Production

  Diarex este un antidiareic 100% natural, preparat dupa o formula ayurvedica pe baza de plante folosite in India de mii de ani, in scop curativ. Acesta are un efect rapid datorita mecanismului complex de actiune si faciliteaza procesul de vindecar ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: himalaya , antidiareic , diarex , diaree cronica

  Vezi toate comunicatele de presa despre diaree

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul diaree.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la diaree. Informatiile despre diaree cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul diaree, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la diaree, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.