Parcul Industrial DIBO – o solutie pentru investitorii straini in judetul Prahova

Ploiesti - 26 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Imobiliare

Parcul Industrial DIBO - ,,deschizator de drumuri'' in investitiile private in acest domeniu

,,To build is simple. But the great art is to give life to your building and propose yourself to participate with all intensity to progress.’’

Dirk BOGERD - CEO

Parcul Industrial DIBO  –  in intampinarea investitorilor belgieni

Parcul Industrial DIBO a participat, in vara anului trecut,  la misiunea economica organizata in Belgia, la Bruxelles, cu ocazia Seminarului ,,Doing Business in Prahova County’’, alaturi de importante firme prahovene.

Participarea firmelor prahovene s-a putut realiza la invitatia Camerei de Comert si Industrie  Prahova si organizat in colaborare cu Ambasada Romaniei la Bruxelles, Consiliul Judetean Prahova, Clubul de Afaceri Romania-Belgia si Camera de Comert din Bruxelles.

Manifestarea a fost dedicata prezentarii oportunitatilor de afaceri, atragerii de investitii belgiene in Prahova si promovarii potentialului economic al Judetului Prahova iar prezentarea Parcului Industrial DIBO, ca prim parc industrial privat din Romania care ofera spre inchiriere hale industriale si birouri de clasa A, toate intr-un cadru deosebit,  a avut un impact foarte bun si cu siguranta constituie o baza in dezvoltarea viitoarelor relatii de afaceri.

Bruxelles – actiune de raspuns in sprijinirea investitiilor belgiene

Ca raspuns la aceasta actiune, Consiliul Judetean Prahova a primit, la inceputul lunii octombrie, vizita Domnului Philippe Beke, Ambasador al Belgiei in Romania, unde a fost prezenta o importanta delegatie de firme belgiene din judet.

La intalnire au fost abordate aspecte privind optimizarea si revigorarea relatiilor economice intre firmele din Prahova si cele din Belgia, sprijinirea mediului de afaceri belgian in judetul Prahova si prezentarea de noi oportunitati.

Parcul Industrial DIBO – primul investitor privat in acest domeniu

Un capitol important a fost si acum activitatea parcurilor industriale din Prahova, care atrag si concentreaza un numar mare de investitori, evidentiindu-se rolul de ,,deschizator de drumuri’’ al Parcului Industrial DIBO, acesta fiind prima zona industriala privata infiintata in Romania si putem adauga, fara sa gresim, una dintre cele mai frumoase.

Parcul Industrial DIBO gazduieste acum 24 de investitori straini, care apreciaza aici preocuparea permanenta pentru asigurarea tuturor conditiilor necesare, sprijinul si sustinerea in actiunile lor, iar in plus, grija pentru detalii si pentru un aspect desavarsit cu siguranta face diferenta, iar clientii isi pot desfasurata activitatea cu succes. Altfel spus, Parcul Industrial DIBO este locatia care reinventeaza conceptul de parc industrial.

Despre DIBO SA

Parcul Industrial DIBO activeaza in domeniul imobiliar oferind spre inchiriere hale industriale si birouri. Firma este infiintata in Romania din anul 1998 de catre omul de afaceri Dirk Bogerd si are la acest moment construite 16 hale industriale pentru activitati de productie, depozitare si spatii de birouri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dibo-sa/parcul-industrial-dibo-o-solutie-pentru-investitorii-straini-in-judetul-prahova