Cei mai buni DJ din lume la Summerjam Fest 2010!

BUCURESTI - 14 iunie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Deekline, supranumit “king of the booty breaks”, JFB, finalist DMC World Champions (cel mai bine cotat concurs de DJ-ing din lume, cu peste 2000 de participanti anual) si DJ Rafik multiplu campion mondial la DJ-ing sunt doar trei dintre cei peste 50 de artisti si trupe ce vor fi prezenti la Summerjam. Intre 2 si 4 iulie, in Padurea Paulesti, se vor strange unii dintre cei mai apreciati artisti la nivel mondial, pentru a va oferi trei zile pline de distractie.

Cei mai buni DJ din lume la Summerjam Fest 2010!

Cu patru albume la activ, toate foarte apreciate la nivel mondial si premiul pentru cel mai bun album al anului 2010 la Breakspoll International Breakbeat Awards, Deekline este in acest moment o prezenta constanta in cluburile din intreaga lume. Stilul sau a revolutionat muzica de club, imbinand hip-hop, breakbeat, UK Garage, UK Grime & Bass si B-Boy Electro, ducand astfel experienta muzicala la un alt nivel.

JFB abordeaza numeroase genuri muzicale printre care Drum & Bass, Dubstep, Breakbeat si toate tipurile de Hip Hop. In ceea ce priveste creativitatea, el aduce un gust aparte oricarui party construind seturi intricate cu elemente de drum and bass, turntablism, breaks, hip-hop şi jazz. Printre premiile pe care le are in palmares se numara locul 1 la Vestax DJ Battle Awards in 2003 si finala DMC World Championships in 2007.

DJ Rafik este, in mod incontestabil, cel mai titrat DJ de la Summerjam. La varsta de 25 de ani este deja multiplu Campion Mondial si national, mai exact detine 6 titluri mondiale, 2 europene si de alte 8 ori a fost declarat cel mai bun Dj din Germania. Succesul sau l-a facut sa fie invitat ma multe party-uri din intreaga lume, din Europa in Statele Unite, din Dubai in China, din Japonia in Australia si lista poate continua. Astfel, se poate spune ca a cucerit lumea cu stilul in care mixeaza o varietate de beaturi de la hip hop la breakbeat, de la rock la electro.

Pe langa acesti artisti, mai puteti vedea la Summerjam pe Ziggi and The Renaissance Band (NL), Promoe (SW), Sean Price(USA), Million Dan (UK), True Ingredients (UK), Snowgoons and Sicknature (GER/DK), Sabac Red (USA) si Dj Vadim presents The Electric (UK) si lista poate continua.

Despre DIFFSTUDIOS MEDIA AGENCY SRL

Biletele pentru Summerjam se pot cumpara de pe Myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta la pretul de 120 RON (abonament pe toate cele trei zile ale festivalului – cu camparea inclusa), 50 RON (bilet pentru o singura zi – vineri sau sambata), 40 RON (bilet pentru o singura zi – duminica).

Pentru mai multe detalii despre festival, locatie, posibilitati de cazare, artisti si multe altele, vizitati http://www.summerjam.ro .
Cornel Moraru
PR Summerjam Fest 2010
cornel@summerjam.ro