Ce servicii trebuie să îți ofere un furnizor de energie de încredere?

BUCURESTI - 29 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

Alegerea unui furnizor de energie este un proces care necesită cunoașterea mai multor informații. Piața de energie s-a schimbat radical în ultimul an, iar din acest motiv este important să te familiarizezi cu noile schimbări pentru a lua decizii avantajoase.

pret energie

pret energie

Dacă îți dorești să revizuiești contractul de furnizare de energie și să schimbi furnizorul sau oferta, atunci trebuie să știi că nu doar prețul contează, ci și gama de servicii puse la dispoziția clienților.

Care sunt serviciile pe care orice furnizor responsabil de energie trebuie să le ofere?

Plata facturii online

O facilitate pe care ar trebui să o pună la dispoziție orice furnizor de energie, în prezent, este posibilitatea achitării online a facturilor de gaz și electricitate. 

Având un astfel de serviciu, ambele părți sunt avantajate, întrucât nimeni nu mai pierde timp și plata poate fi efectuată simplu și rapid în termenul stabilit. Prin urmare, înainte de a lua o decizie, ai în vedere și acest aspect care te va scuti de drumuri și posibile situații neplăcute.

Citește și: Ce trebuie să știi despre contorul de gaze

Modalități de plată multiple

Deși pentru majoritatea oamenilor este mult mai avantajoasă plata online a facturii, furnizorul de energie trebuie să pună la dispoziția clienților mai multe modalități de plată. Așadar, pe lângă tot ceea ce ține de componenta online, plata în numerar trebuie să fie și ea posibilă prin prezentarea la centrele furnizorului. 

Serviciu de relații cu clienții

Un alt aspect esențial este prezența unui serviciul de relații cu clienții bine pregătit, care să poată răspunde cerințelor și să rezolve în timp util toate situațiile care se pot ivi în ceea ce privește furnizarea energiei. 

De exemplu pe CEZInfo, ai la dispoziție oferte avantajoase cu servicii incluse, care acoperă nevoile oricărui tip de client, inclusiv un chat online prin care poți intra în contact cu specialiști în energie. Așadar, dacă îți dorești să ai control asupra contractului tău și a serviciilor aferente doar utilizând o aplicație, atunci această opțiune poate fi potrivită pentru tine.

În concluzie, înainte de a semna un contract de furnizare de energie, indiferent dacă vorbim despre gaz sau electricitate, ia în considerare aspectele menționate anterior pentru a avea o experiență plăcută. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-metrics/ce-servicii-trebuie-sa-iti-ofere-un-furnizor-de-energie-de-incredere