Canon sprijină Fotogenica, ediţia 2013, evenimentul ce reuneşte pasionaţii de fotografie cu profesioniştii. 7-9 iunie 2013, Bran, Complex Wolf

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Cursuri

Live site

BUCUREŞTI – 11 martie 2013 Canon România sprijină ediţia 2013 a Fotogenica, cel mai important eveniment local de specialitate dedicat pasionaţilor de fotografie. Fotogenica este locul în care aceştia îi pot cunoaşte în mod direct pe profesionişti şi pot învăţa elemente de tehnică şi artă fotografică. Timp de trei zile participanţii vor lua parte la conferinţe, demostraţii practice, workshop-uri foto şi prezentări de echipament Canon (camere foto, video, obiective şi imprimante). Dinu Lazăr, Toma Bonciu, Francis Vaida, Cătălin Păduraru, Bogdan Botofei, Mircea Bădutz şi Simion Buia se numără printre fotografii români de top ce vor participa ca lectori. Pe lângă aceştia, workshop-urile video vor fi susţinute de Adi Popa, unul dintre cei mai cunoscuţi videografi români. O parte importantă a evenimentului o reprezintă workshop-urile foto. Acestea se vor desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă pentru a permite cursanţilor să participe la cât mai multe ateliere practice. Printre temele abordate în cadrul workshop-urilor se numără fotografia subacvatică, nocturnă, de peisaj, astrofotografie, glamour & beauty, body shapes sau realizare videoclipuri şi timelapse. Totodată, la ediţia din 2013, participă şi Mugur Vărzariu, Canon Explorer, fotojurnalist român cu fotografii publicate inclusiv de CNN, ce va susţine, la rândul său, o prezentare.

Canon sprijină Fotogenica, ediţia 2013, evenimentul ce reuneşte pasionaţii de fotografie cu profesioniştii. 7-9 iunie 2013, Bran, Complex Wolf

Ediţia din 2013 a Fotogenica este, de asemenea, un bun prilej pentru Canon România de a oferi suport comunităţii fotografilor amatori şi profesionişti oferind participanţilor ocazia de a testa echipamente de vârf, inclusiv aparate foto, obiective accesibile şi imprimante.

Mai mult, Canon va premia cele mai bune fotografii realizate la ediţia din 2013 a Fotogenica. Astfel, în urma deciziei juriului format din lectorii evenimentului, câştigătorii vor primi un DSLR Canon EOS 60D – premiul I, o imprimantă foto Canon PIXMA PRO 9 000 locul II, respectiv o imprimantă foto Selphy CP900 – locul III.

 Fotogenica, evenimentul unde pasiunea întâlneşte profesionalismul, a ajuns, anul acesta, la cea de-a patra ediţie. Primele trei, desfăşurate începând cu 2009 s-au bucurat de un real succes în rândul participanţilor.

 Mai multe informaţii despre Fotogenica 2013 şi formularul de înscriere pot fi consultate accesând http://fotogenica.ro/inregistrare/

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 13.500 de angajaţi în  Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, pentru a rezolva nevoile creative ale clienţilor săi. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecărui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Filosofia companiei Canon este Kyosei  – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului propriu asupra mediului înconjurător şi îşi susţine utilizatorii în demersul propriu prin utilizarea produselor, soluţIilor  şi serviciilor companiei. Canon a primit calificarea ISO 14001,  prin recunoaşterea standardului de talie mondială de management al mediului înconjurător.

Mai multe informaţii despre Canon Europe sunt disponibile pe: http://www.canon-europe.com/

Despre DIGITAL PHOTO IMPACT

Despre Fotogenica

Este cel mai important eveniment din domeniul foto din România, dedicat pasionaţilor de fotografie, indiferent de echipamentul foto pe care îl posedă sau de cunoştintele pe care le au în domeniu.
Fotogenica beneficiază de acoperire naţională, iar în cadrul evenimentului sunt reunite expertiza, talentele şi ingeniozitatea persoanelor pasionate de fotografie oferind participanţilor ocazia să întâlnească unii dintre cei mai cunoscuţi fotografi ai momentului, lectori cu experienţă didactică.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc în 2009 şi încă de atunci evenimentul s-a bucurat de un real succes în rândul profesioniştilor invitaţi, dar şi al participanţilor. Fotogenica este locul unde pasiunea intalneste profesionalismul!

Mai multe informaţii despre Fotogenica sunt disponibile pe: http://fotogenica.ro/

Taguri: foto
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-photo-impact/canon-sprijina-fotogenica-editia-2013-evenimentul-ce-reuneste-pasionatii-de-fotografie-cu-profesionistii-7-9-iunie-2013-bran-complex-wolf