Comunicate DIGITAL PHOTO IMPACT

DIGITAL PHOTO IMPACT

Compania DIGITAL PHOTO IMPACT a emis 7 comunicate de presa

 • Are you passionate about photography? Come to Fotogenica 2013! 7-9 June, Complex Wolf, Bran

  Fotogenica 2013

  BUCURESTI - 19 aprilie 2013

  Take your photo camera, be it DSLR or compact and we’ll teach you to take the photos you’re dreaming about.
  Canon is expecting you! 7 photo workshops, presentations, check & clean sessions, photo contest
  Special guest: Canon ambassador – Swedish photographer Brutus Ostling
      comunicatul de presa

 • Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

  Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

  BUCURESTI - 11 aprilie 2013

  BUCUREŞTI – 11 aprilie 2013 Canon România, partener principal al Fotogenica , cel mai important eveniment din România dedicat pasionaţilor de fotografie , ce se va desfăşura la Bran, complex Wolf, îl va avea drept invitat pe Brutus Östling la ediţia din iunie. Acesta este unul dintre cei mai importanţi fotografi, câştigător al unor premii recunoscute internaţional şi ambasador Canon din 2009.    comunicatul de presa

 • FOTOGENICA 2013 - Maraton de fotografie

   workshop-uri foto 7-9 iunie Bran

  BUCURESTI - 9 aprilie 2013

  Pasionatii de fotografie sunt invitati sa participe in perioada 7-9 iunie 2013 la Bran, la un maraton fotografic: workshop-uri foto, demonstratii practice, concurs foto.
  Fotogenica , aflata la a-IV-a editie, ii asteapta pe toti fotografii amatori sau profesionisti, indiferent de nivelul de cunostinte fotografice sau de aparatul foto pe care il au in dotare.
  Anul acesta pot participa si cei care nu si-au cumparat inca un DSRL deoarece Canon România le va oferi tuturor ocazia de a testa multe tipuri de camere foto si obiective.
      comunicatul de presa

 • Canon sprijină Fotogenica, ediţia 2013, evenimentul ce reuneşte pasionaţii de fotografie cu profesioniştii. 7-9 iunie 2013, Bran, Complex Wolf

  Canon sprijină Fotogenica, ediţia 2013, evenimentul ce reuneşte pasionaţii de fotografie cu profesioniştii. 7-9 iunie 2013, Bran, Complex Wolf

  BUCURESTI - 11 martie 2013

  BUCUREŞTI – 11 martie 2013 Canon România sprijină ediţia 2013 a Fotogenica, cel mai important eveniment local de specialitate dedicat pasionaţilor de fotografie. Fotogenica este locul în care aceştia îi pot cunoaşte în mod direct pe profesionişti şi pot învăţa elemente de tehnică şi artă fotografică. Timp de trei zile participanţii vor lua parte la conferinţe, demostraţii practice, workshop-uri foto şi prezentări de echipament Canon (camere foto, video, obiective şi imprimante). Dinu Lazăr, Toma Bonciu, Francis Vaida, Cătălin Păduraru, Bogdan Botofei, Mircea Bădutz şi Simion Buia se numără printre fotografii români de top ce vor participa ca lectori. Pe lângă aceştia, workshop-urile video vor fi susţinute de Adi Popa, unul dintre cei mai cunoscuţi videografi români. O parte importantă a evenimentului o reprezintă workshop-urile foto. Acestea se vor desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă pentru a permite cursanţilor să participe la cât mai multe ateliere practice. Printre temele abordate în cadrul workshop-urilor se numără fotografia subacvatică, nocturnă, de peisaj, astrofotografie, glamour & beauty, body shapes sau realizare videoclipuri şi timelapse. Totodată, la ediţia din 2013, participă şi Mugur Vărzariu, Canon Explorer, fotojurnalist român cu fotografii publicate inclusiv de CNN, ce va susţine, la rândul său, o prezentare.
      comunicatul de presa

 • Are you passionate about photography? Come to Fotogenica! - Outdoor photography class.

  Outdoor photography class

  BUCURESTI - 25 mai 2012

  Take your photo camera , be it DSLR or compact and we'll teach you to take the photos you're dreaming about. Come to Fotogenica!
  Photography enthusiasts, managers, doctors, lawyers, IT people and architects meet each year at Fotogenica to share their experiences with photography, to interact with known photographers and learn new things.
  Fotogenica will take place during 8-10 June 2012, at the BinderBubi hotel, in Medias, Romania.
      comunicatul de presa

 • Pasionat de fotografie? Vino la Fotogenica!

  Fotogenica - Conferinta pasionatilor de fotografie

  BUCURESTI - 4 mai 2012

  Ia cu tine camera foto, DSLR sau compacta si noi te invatam cum sa faci pozele pe care le visezi.

  Toti pasionatii de fotografie sunt invitati sa participe in perioada 8-10 iunie 2012 la Medias, hotelul BinderBubi la un maraton fotografic.

  Sunt asteptati fotografii amatori indiferent de nivelul de cunostinte pe care il au in domeniu si de camera foto pe care o poseda.
  Este ocazia ideala pentru a va imbunatati tehnica si cunostintele foto, pentru a va prezenta portofoliul si a lega prietenii cu alte persoane pasionate de fotografie.
      comunicatul de presa