Camere supraveghere - Povara si beneficiile dovezilor

BUCURESTI - 16 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, Industrie, Social

Camerele si sistemul de supraveghere ofera si alte beneficii cand vine vorba de asigurarea unei locuinte sau a unei afaceri. Daca locuinta sau sediul firmei sunt vandalizate sau distruse in timpul unui dezastru natural, compania de asigurari va va cere o lista detaliata cu bunurile furate sau distruse. Inregistrarile video sunt o modalitate valoroasa de a determina pierderile exacte, pentru a fi despagubit cat mai corect si cat mai rapid de catre compania de asigurare.

camera supraveghere exterior

camera supraveghere exterior

Sistemele de supraveghere video, utilizate acasa sau in afacerea dvs. va pot oferi mai multe decat confort psihic, va pot ajuta si sa faceti economii serioase, la care nici nu v-ati gandit pana acum. Sistemele de securitate cu camere de supraveghere nu functioneaza doar ca "sperie-hoti", dar ii si inregistreaza pe cei care deja au infaptuit o infractiune.

Va supunem atentiei un model de camera supraveghere de "mare" succes pe piata locala.

BWB242 A este o camera supraveghere de exterior cu luminator infrarosu si lentila cu reglare manuala a distantei focale. Datorita invelisului ermetic, camera de supraveghere este potrivita pentru folosirea atat la interior cat si la exterior.

Element distinctiv al camerei de supraveghere este lentila care se poate regla fara a deschide carcasa, permitand un unghi de deschidere de 90 pana la 40 de grade. Acest reglaj si cel al focalizarii se fac cu ajutorul unor reglaje aflate in partea din spate a camerei.

 

Specificatii tehnice

 

1/3 '' Senzor CCD SONYCarcasa Metalica

Bataia tunului IR: max 40 metri – 42 leduri IR

Lentila: varifocala 4-9 mm

Sistem scanare: 2:1 Intretesut

Sistem sincronizare: intern

Rezolutia: 420 Linii TV

Iluminarea minima: 0Lux (infrarosu)

AGC: Auto, Gamma Consum: 0,45

RAPORT Semnal / zgomot:> 48 dB

Electronic Shutter: 1 / 50 ~ 1 / 100, 000

BLC si Balansul la alb: Auto

Curent consumat: 550mA

Tensiunea de Alimentare: 12 V

Temp. functionare: de la -20 º C - 60 º C

Suportul flexibil asigura montajul in orice pozitie doriti.

Mai multe informatii despre camere supraveghere sau sisteme supraveghere puteti afla pe site-ul nostru sistemedesupraveghere.com

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-tech-trading-srl/camere-supraveghere-povara-si-beneficiile-dovezilor