Folosirea camerelor wireless pentru protectie

BUCURESTI - 6 februarie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, IT&C, Internet

Pe piata sunt disponibile foarte multe modele de camere de supraveghere. Exista camere wireless atat pentru interior, cat si pentru exterior, camere de supraveghere cu fir, camere de supraveghere false, si camere ascunse sau deghizate.

Camerele pentru exterior au de obicei o protectie suplimentara, ca o carcasa, care porotejeaza impotriva conditiilor extreme ale vremii sau alti factori care ar putea compromite calitatea inregistrarii. Camerele de supraveghere pentru interior necesita un ambient uscat. Inca o diferenta intre camerele de interior si cele de exterior este ca unele sunt cu cablu, iar altele wireless. Acestea ar fi diferentele majore dintre camerele de supraveghere video. Indiferent de forma sau model toate au scopul de a va pazi proprietatea de hoti si spargatori. Camerele wireless sunt considerate mai bune decat camere de supraveghere obisnuite, cu fir. Cablurile, care de multe ori ridica probleme la instalare, lipsesc complet. Se intampla ca in cazul camerelor cu fir, daca instalarea nu este reusita din prima, sa fie nevoie de o refacere a traseului cablurilor, ceea ce necesita, efort, timp si bani. In plus, hotii vor avea dificultati mai mari in oprirea unei camere supraveghere wireless, fata de oprirea unei camere cu fir, la care taie cablul de alimentare. Camerele wireless nu por fi intrerupte din furnizarea informatiilor video si asigurarea sigurantei proprietatii dvs. Cel mai important, camerele de supraveghere wireless pot trimite datele direct in computerul dvs, care pot fi salvate pentru o utilizare ulterioara. Acest tip de supraveghere video poate fi efectuat si de la mari distante, intrucat datele sunt trimise direct in computerul personal. Daca decideti sa instalati un sistem de supraveghere video, acasa, la birou sau pe o proprietate, trebuie sa va asigurati ca alegeti tipul de sistem cel mai potrivit locatiei si scopurilor dvs. Trebuie sa aveti in vedere si avantajele sau beneficiile unor anumite sisteme. Sistemul de supraveghere ales trebuie sa fie usor de instalat si manevrat si, neaparat, sa fie eficient pe timp de noapte, cand sunt cele mai multe spargeri. Trebuie sa aveti in vedere calitate sistemului, dar si pretul lui lucru important in alegerea acestor sisteme de supraveghere.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul http://sistemedesupraveghere.com .

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.