Sisteme de supraveghere video - va ajuta sa va protejati casa?

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, IT&C, Tehnologie, Internet

Sisteme de supraveghere - kituri simple si usor de instalat !

Securitatea video a atins cote foarte inalte recent. Echipamentele usor de folosit pot fi instalate in cateva ore cu usurinta, de oricare dintre dvs. Daca alegeti sa va monitorizati locuinta prin sisteme de supraveghere video, veti avea mai multe avantaje fata de vecinii dvs. care nu procedeaza la fel.

Sisteme de supraveghere - reduceri pentru kituri complete

Sisteme de supraveghere - reduceri pentru kituri complete

 

Sisteme de supraveghere - Impiedica infractiunile!

Este bine cunoscut faptul ca simpla prezenta a unor camere de supraveghere poate face infractorii sa-si abandoneze planurile din jurul casei dvs. Probabilitatea ca acestia sa actioneze in prezenta unei camere de supraveghere video, care filmeaza si inregistreaza, este mult mai mica. Inregistrarea unei astfel de fapte le garanteaza pedeapsirea de catre oamenii legii.

Sisteme de supraveghere -Pot identifica activitatile necurate

Chiar daca in interiorul casei dvs. sau pe proprietate nu se inregistreaza niciun act de violenta, aceste sisteme de supraveghere pot surprinde si activitatile din jur, in functie de unghiul in care sunt instalate. Astfel, daca politia cauta un suspect prin zona, sau vecinii dvs. au patit un necaz, inregistrarea dvs. poate ajuta la rezolvarea situatiei neplacute.

Sisteme de supraveghere - Va pot arata cine este la usa

Desi suntem invatati de mici sa ne uitam pe vizor, o versiune mai ieftina a aceleiasi functii, camerele de supraveghere ne pot arata cine este la usa, oferind multiple avantaje fata de privitul pe vizor. In primul rand, evidenta. Puteti inregistra cine va calca pragul sau cine bate la usa, chiar atunci cand nu sunteti acasa. In al doilea rand, ofera o vizibilitate mai buna pe timp de noapte, sau in conditii de intuneric. Si in utimul rand, distanta pana la care pot vedea.

Un vizor va ajuta sa vedeti cine este in fata usii. Insa daca aveti o casa, cu gradina si poarta, acesta nu va va fi de prea mare folos - se impune instalarea unor sisteme de supraveghere. Cu o camera video veti vedea cine va bate la poarta sau la usa inca dinainte ca acestia sa ajunga la ea. Si asta din confortul casei dvs, fara a va deplasa prin frig pana la poarta.

Ce fel de sisteme de supraveghere sa alegeti?

Exista patru mari categorii in cadrul tehnologiilor sistemelor de supraveghere video:

sisteme de supraveghere  Analogice

sisteme de supraveghere  cu DVR

sisteme de supraveghere  cu Calculator

sisteme de supraveghere  cu Camere IP

Atunci cand va decideti sa instalati un sistem de supraveghere video, trebuie sa stiti de cate camere veti avea nevoie. Daca este vorba de o singura camera, probabil veti dori ca ea sa fie instalata la intrarea principala si sa va arate cine este la usa, printr-o simpla privire la monitor.

Daca aveti nevoie de  sisteme de supraveghere mai complexe, cu un numar mai mare de camere, trebuie sa stiti ce anume doriti sa vedeti. Daca va intereseaza detaliile faciale, va recomandam sa luati o camera cu o lentila mai mare, care sa vada clar figurile oamenilor chiar si de la 10 m.

In plus, probabil veti dori sa utilizati in cadrul acestor sisteme de supraveghere camere de supraveghere cu infra-rosu, care in timpul zilei inregistreaza color, iar noaptea vad foarte clar in alb-negru, datorita ledurilor speciale.

Sisteme de supraveghere pentru exterior

Atunci cand avem in vedere instalarea unor sisteme de supraveghere video pentru exterior, trebuie luati in considerare mai multi factori: vremea, amplasarea camerelor, cablurile etc. In functie de acesti factori, puteti alege sistemul cel mai potrivit pentru conditiile dvs.

Camere pentru exterior

Cu cablu, wireless sau cu IP. Acestea pot fi caratcteristici ale unei camere de supraveghere pentru exterior. Variabilele care le impart in aceste categorii sunt disponibilitatea curentului si amplasarea camerei. Amplasarea camerei poate fi legata de cea a sursei de curent. Camerele wireless si cu IP sunt mai potrivite pentru elementele mediului exterior.

Atunci cand montam camere video cu cablu pe un perete, sau un suport, este foarte usor sa urmarim cablul pana la camera, sau pana la sursa de curent. O persoana care nu vine cu intentii bune pe proprietatea dvs. nu o sa aiba nicio problema in a urmari acest cablu si a intrerupe alimentarea camerei cu curent - acest caz face ca aceste sisteme de supraveghere sa fie ineficiente. Camerele cu IP sau cele wireless sunt mai potrivite pentru utilizarea in exterior, iar cardurile SD sunt metoda cea mai potrivita pentru a stoca imaginile surprinse de acestea - acestea pot functiona independent dar pot fi si integrate in sisteme de supraveghere complexe.

Sursa de curent

Cu multe modele de camere supraveghere, o sursa de curent electric este indispensabila. Pentru cele care utilizeaza cabluri de curent, riscul de a opri alimentarea este mult mai mare decat la acele sisteme de supraveghere care functioneaza wireless. Pentru situatiile in care montiorizarea video trebuie sa fie secreta, camerele cu cablu ies complet din discutie, intrucat ele pot fi depistate foarte usor, prin intermediul cablurilor.

O varianta potrivita pentru sisteme de supraveghere de exterior wireless este alimentarea cu baterii sau prin panouri solare. Ambele variante au avantajele si defectele lor. Schimbarea bateriilor va atinge un punct in care va deveni o neplacere, iar atunci cand nu este soare, panourile nu se vor incarca. Insa un mix intre cele doua variante ar fi ideal: cand e soare puternic sa se alimenteze prin panoul solar, iar cand e noapte, camera sa se alimenteze de la baterii.

Vremea - un factor important in conceperea de sisteme de supraveghere

Camerele de exterior sunt concepute special pentru a functiona in diverse conditii climatice, in umezeala sau grindina. O camera cu o carcasa speciala de exterior nu va avea probleme de functionare din cauza elementelor naturii, fie ele cat de rele. Exista chiar si camere care vin cu mecanisme de incalzire/racire, pentru a face fata vremii extreme.

Camerele de exterior care sunt plasate sub grinzile casei vor fi din start protejate de ploi sau zapada. Iar streasina va fi un ajutor foarte mare in traseul cablurilor, atunci cand ele sunt prezente. Iar amplasarea lor strategica poate oferi un unghi care acopera toate intrarile in casa - eficienta maxima pentru sisteme de supraveghere se obtine atunci cand o camera o "vede" pe cealalta.

Desi se numesc camere de exterior, aceste camere pot fi utilizate cu succes si in interior. Insa reciproca nu este valabila pentru unele sisteme de supraveghere.

Oferta completa de sisteme de supraveghere o gasiti pe site-ul nostru http://camera-supraveghere.com/.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.