Agentia de turism TUI TravelCenter are oferte convenabile pentru un sejur de neuitat in Rhodos (Grecia)

BUCURESTI - 9 iunie 2016

Comunicat tip General in Turism

Cu siguranta una dintre cele mai deosebite destinatii de vacanta pe care niciun turist nu trebuie sa le rateze in aceasta viata este insula Rhodos, asa ca agentia TUI TravelCenter pune la dispozitie o gama variata de pachete turistice pentru clientii sai.

Vacanta Rhodos Grecia

Insula Rhodos este un loc plin de un farmec aparte. Legenda spune ca Zeus, atunci cand a impartit pamantul intre copiii sai, a uitat sa il treaca la socoteala si pe Helios, zeul Soarelui. Insa acesta a descoperit o insula in partea de est a Marii Egee si a cerut-o doar pentru el. Intr-o zi, Helios a zarit-o pe Rhodon, o nimfa, s-a indragostit de ea si a luat-o de sotie. In onoarea ei, a numit insula aceea “Rhodos”. Intr-un sejur Rhodos Grecia cu siguranta se pot afla mai multe detalii interesante despre aceasta frumoasa legenda, dar si despre atractiile turistice ale zonei.

Datorita pozitiei sale si a climatului, insula Rhodos este un centru regional important. Un turist care alege un sejur Rhodos Grecia va descoperi ca nordul insulei este compus din trei orase, si anume cel modern, antic si cel medieval.

Intr-un sejur in Rhodos se pot vizita numeroase locuri fascinante, dintre care putem aminti:

• Valea Fluturilor, aflata pe varful Filerimos, unde a fost ridicata manastirea cu acelasi nume si unde se afla ruinele templelor lui Zeus si al Atenei.

• Orasul Kalambaka, asezat sub umbra stancilor Meteora. In varful acestor stanci, calugarii si-au construit manastiri, locuite chiar si astazi.

• Embonas nu trebuie, nici el, ratat intr-o vacanta la Rhodos, fiind cel mai inalt punct de pe insula. Acest sat este renumit pentru degustarile de vinuri.

Variantele de oferte vacanta Rhodos Grecia vin de la agentia de turism TUI TravelCenter cu o serie de servicii incluse, precum: transport, cazare, masa, achitarea taxelor de aeroport, asistenta turistica etc. Informatii suplimentare gasiti pe site-ul oficial al companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/agentia-de-turism-tui-travelcenter-are-oferte-convenabile-pentru-un-sejur-de-neuitat-in-rhodos-grecia