Agentia TUI TravelCenter pune la dispozitie oferte atractive de vacanta in frumoasa statiune Venus

BUCURESTI - 14 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Vara este aproape si tot mai multi romani isi fac deja planurile pentru vacanta. Astfel, TUI TravelCenter vine in intampinarea celor care doresc sa se bucure de cateva zile de relaxare si liniste pe litoralul romanesc cu oferte de cazare in statiunea Venus pentru toate categoriile de buget si pentru toate gusturile.

Oferte cazare Venus

Oferte cazare Venus

Venus adaposteste gradini superbe de vara, un cinematograf in aer liber, terenuri de sport si pune la dispozitie zeci de oportunitati de distractie (wind surfing, canotaj, yachting, scufundari si plimbari cu hidrobicicletele sau ski jet), ceea ce o face o statiune excelenta pentru agrement si miscare in aer liber. Pentru clientii care apeleaza la serviciile sale, agentia TUI TravelCenter a pregatit oferte de cazare la hoteluri din statiunea Venus destinate celor care isi doresc sa-si petreaca vacanta pe malul Marii Negre, pe plaje cu nisip fin, animate de baruri, cofetarii si restaurante pe tot parcursul zilei.

In pachetele turistice de cazare Venus din aceasta vara, TUI TravelCenter a inclus doua dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din statiune: Melodia si Inter, ambele oferind standarde inalte din punct de vedere al serviciilor si facilitatilor. Astfel, ele pun la dispozitia turistilor care le vor calca pragul centre Spa, cu sauna, masaj, tratamente faciale, sali de fitness, tenis si biliard, piscine dotate cu sezlonguri si umbrele, baruri, terase, spatii de joaca si de animatie pentru copii. Din portofoliul agentiei mai fac parte hotelurile Raluca si Balada, ambele de 3 stele, ce dispun de restaurant, bar, parcare, teresa, piscina, conexiune la internet si chiar un Aqua Park. Unitatile se adreseaza unui numar mare de turisti, avand disponibile numeroase apartamente si camere amenajate cu grija pentru clienti. De asemenea, in functie de varsta, copiii pot beneficia de reduceri si facilitati speciale in cadrul hotelurilor.

Mai multe detalii pentru oferte cazare Venus gasiti pe site-ul oficial al agentiei de turism TUI TravelCenter.