Black Friday 2016 in Romania. Unde, cand, cum?

BUCURESTI - 16 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Social

Black Friday, ziua din an cu cele mai mari reduceri la sute de magazine online si nu numai, vine anul acesta cu foarte multe surprize.

Black Friday 2016 vine cu reduceri semnificative

Black Friday 2016 vine cu reduceri semnificative

Este insa impropriu sa ne mai referim la Black Friday ca la acea zi din an, fiindca anul acesta multi comercianti au convenit sa reduca preturile nu doar pentru o zi, ci pentru 2-3 zile sau chiar, in cazul unora, pentru o intreaga saptamana.

Cat de mari vor fi reducerile anul acesta

Cel mai probabil, si anul acesta vom avea reduceri similare cu cele de anii trecuti, ceea ce inseamna ca majoritatea produselor vor avea parte de reduceri consistente de 20-30%, dar vor exista, bineinteles, si reduceri vedeta, care vor tine capul de afis, reduceri de 90-95%. Aceste produse vor fi, bineinteles, intr-un stoc mai mic, asa ca cei care isi doresc sa profite de ofertele de Black Friday trebuie sa fie pe faza.

Anul acesta vom avea cateva sute de magazine online participante la Black Friday, de la Emag, Flanco, Altex, PcGarage, la magazine de profil. Puteti consulta lista magazinelor online participante la Black Friday pe ShopGhid.ro.

Ce produse se pot cumpara de Black Friday

Daca acum 4-5 ani, atunci cand aceasta “sarbatoare” a ajuns si pe meleaguri romanesti, se puteau gasi doar produse IT&C, in prezent oferta de produse pe care le poti gasi in ofertele comerciantilor de Black Friday este foarte diversificata. Astfel, anul acesta vom avea oferte de Black Friday la carti din partea a numeroase librarii online, oferte la masini, atat noi cat si rulate, ceasuri, produse home&deco, credite bancare, servicii de telefonie mobila, precum si, bineinteles reduceri de Black Friday la haine, incaltaminte si alte articole de fashion.

Cand incepe Black Friday

Desi sunt magazine online care au dat deja startul reducerilor de Black Friday, cele mai multe magazine online, printre care si Elefant.ro, vor deschide in mod traditional campania de Black Friday in noaptea de joi spre vineri, la orele 00.00.

La fel ca si pana acum, Emag, cel mai mare magazin online din Romania, nu a anuntat ora la care vor da startul la reduceri, insa, cel mai probabil, campania de Black Friday a celor de la Emag va incepe la orele 06.00 – 07.00. Pentru a avea acces la reduceri cu o ora mai devreme trebuie sa va instalati aplicatia de mobil.