Buchete de nunta perfecte de la Floria

BUCURESTI - 30 septembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Buchetele de mireasa trebuie sa fie perfecte, caci nimic nu poate umbri fericirea mirilor intr-o zi atat de importanta ca ziua nuntii, insa perfectiunea nu exista decat atunci cand este vorba despre flori bine ingrijite si mentinute intr-un spatiu propice. De aceea, este recomandat ca miresele sa gaseasca inaintea nuntii o florarie online care sa poata livra buchete de nunta exact asa cum sunt dorite.

Buchete de mireasa de la Floria

Buchete de mireasa de la Floria

Cum trebuie sa fie buchetul miresei ca sa fie perfect?

Trebuie sa fie usor de purtat - mireasa trebuie sa il poata tine cu o singura mana si trebuie sa il poata purta cu sine o zi intreaga. De asemenea, trebuie sa fie usor de tinut in mana - sa nu aiba cotorul prea gros ori prea spinos, sa nu fie prea voluminos, asa incat sa poata fi tinut aproape.

Trebuie sa arate frumos si sa miroasa placut - desi nu exista florarii care sa pune in buchetul miresei flori urat mirositoare, este chiar si mai placut atunci cand buchetele de mireasa contin zambile, frezii sau alte flori parfumate. Aspectul este de asemenea foarte important - pozele de la nunta vor contine si buchetul miresei, iar acesta trebuie sa arate ireprosabil.

Pentru ca florile sa arate bine, acestea trebuie sa fie mentinute intr-un depozit special, nu pe tarabe in vant si soare - Floria se asigura ca fiecare client va beneficia de flori in cea mai buna stare, asa incat sa nu mai fie nevoie decat de asezarea buchetului intr-o vaza in momentul in care se ajunge la salon si se fac pauze de la sedintele foto.

Care sunt preturile pentru buchete de mireasa ?

Pretul buchetului de mireasa va fi diferit in functie de anotimp, de dimensiuni si de florile pe care le contine. De exemplu, un buchet de mireasa din lalele va avea un pret diferit in timpul primaverii fata de pretul din toamna, iar buchetul de mireasa din trandafiri va costa mai mult sau mai putin, in functie de numarul trandafirilor si de accesorii. 

Exista traditia ca, la finalul nuntii, mireasa sa arunce buchetul, pentru ca sortii sa decida a cui nunta va fi urmatoarea. Totusi, fetele care au buchete de mireasa perfecte realizate in atelierele Floria se vor desparti cu greu de florile lor. Exista o alta optiune: fie se comanda un buchet din flori online special pentru a fi aruncat catre fetele nemaritate, fie se arunca buchetul nasei.

Pentru detalii privind pretul buchetelor de nunta, preturile aranjamentelor de nunta si florile disponibile, contactati telefonic sau online echipa Floria.