Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

BUCURESTI - 14 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Puteti sa publicati un numar nelimitat de societati comerciale
Publicati prezentari detaliate ale afacerilor dvs.
Prezentarea firmei dvs. nu este limitata de un numar de cuvinte.
Clientii va pot contacta direct si usor, fara intermediari

Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

E-oferta.ro ofera societatilor comerciale o modalitate moderna, interactiva si eficienta de a-si face publicitate. Avanjatul principal al sistemului nostru este ca informatiile prezente pe site sunt disponibile oricand, oriunde si oricui. In plus, o baza de date nationala online a societatilor comerciale este utila, in conditiile in care internetul este utilizat zilnic de sute de mii de oameni numai in Romania si nevoia de informatii este elementul definitoriu al epocii in care traim. Inscrieti-va acum pentru a beneficia de oportunitatile de afaceri existente pe acest site.

Catalogul Societatilor Comerciale si al Furnizorilor de servicii din Romania este un instrument util in gasirea de noi parteneri, pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere. In paginile portalului va puteti face cunoscuta activitatea propriei firme, care va fi astfel vizualizata de sute de potentiali clienti in fiecare zi, GRATUIT.

Catalogul firmelor din Romania va ofera incepand un nou instrument pentru afacerea dumneavoastra: baza de date cu codurile CAEN din Romania. Puteti sa cautati un anumit cod CAEN sau o activitate. In acest caz, vor fi afisate toate coduriel CAEN din baza de date ce contin referiri la acea activitate. Accesul la baza de date este Gratuit.