Cesti de cafea comestibile – Noua inventie in domeniul cafelei

BUCURESTI - 12 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Deja pentru multi dintre noi bautul cafelei a devenit o obisnuinta sau, de ce nu, o necesitate. Si bineinteles conteaza mereu cum iti incepi ziua, nefiind foarte placut sa intarzii la serviciu pentru ca te-ai trezit tarziu si pana ti-ai baut cafeaua si spalt vasele ai mai pierdut cateva minute pretioase. De aceea, specialistii au reusit sa realizeze cestile de cafea comestibile din aluat Morti e Vedi, disponibile in 6 arome diferite, menite sa satisfaca si cele mai pretenitioase gusturi si anume: Lamaie, Ciocolata, Fistic, Migdale, Lapte si Alune.

Cesti cafea comestibile

Cesti cafea comestibile

Cestile de cafea comestibile din luat Mordi e Vedi sunt 100% comestibile si pot fi testate cu bauturi calde precum cafeaua, obtinuta din cafea boabe expresso sau cafea verde, in functie de preferintele proprii.

In funtie de aroma aleasa, interioul fiecarei cesti de cafea comestibila este acoperit de un strat de glazura difert in functie de aroma respectiva oferind un gust aparte cafelei fiind capabile sa rezistepana la 15 minute fara a-si pierde continutul.  Acestea te pot scutii de spalatul vaselor intr-o zi in care esti pe fuga sau pur si simplu nu ai chef de spalatul vaselor, in acelasi timp oferindu-ti o exprienta placuta, combinatia dintre cafea si biscuitul crocant fiind perfecta.

Cu totii stim ce greu este sa faci un cadou original, cu totul aparte unei persoane apropiate. Cestile de cafea comestibile pot fi o alegere extarordinara, iar daca persoana respectiv aeste un fan al cafelei in mod cert va fi placut surprins. Cestile de cafea comestibile pot fi de asemenea folosite drept marturie de nunta, putand fi personalizate cu un mesaj.

Asadar, cestile de cafea sunt perfecte pentru  a fi savurate impreuna cu cafeaua, singur sau alaturi de cei dragi, tinand loc atat de ceasca de cafea cat si de un desert delicios.