Clinica Trident lansează un bloc operator pentru intervenții chirurgicale

BUCURESTI - 7 aprilie 2017

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica Trident deschide, în mod oficial, un bloc operator dotat cu două săli de operație, pentru ca pacienții să se bucure de servicii stomatologice complete. Proiectul a venit în urma unor nevoi legate de sfera serviciilor de pe piață, dar și din dorința de a eficientiza procedurile și tratamentele stomatologice oferite pacienților.

Clinica Trident lansează un bloc operator pentru intervenții chirurgicale

Blocul operator lansat de Clinica Trident are drept scop punerea la dispoziția pacienților serviciul de intervenție chirurgicală (extracţii dentare, interventii chirurgicale parodontale, rezectii apicale, dontectomii si chistectomii), pentru care, de cele mai multe ori, era nevoie de deplasare în alt punct. Cele două săli de operație sunt dotate modern, la standardele occidentale, printre care amintim sistemul de ventilație controlată, pereți, tavane și pardoseli antimicrobiene, precum și un salon pre și post operator, pentru pregatirea și refacerea pacienților.

Preocupată în permanență de oferirea celor mai bune și eficiente servicii stomatologice tuturor pacienților, Clinica Trident își îndreaptă atenția către întregul proces de operare. Linia de sterilizare cu trasabilitate 100% este, acum, mult mai eficientă și asigură un nivel înalt de protecție a pacienților. Precizia cu care se execută acest proces, afișand inclusiv data, ora, minutul și secunda pentru fiecare pacient operat, denotă faptul că profesionalismul și siguranța sunt două puncte forte ale clinicii. Prin acest procesul de sterilizare, medicii oferă o mare garanție a faptului că nu vor exista complicații post-operatorii. Tot la acest capitol, Clinica Trident și-a completat echipamentul de lucru cu un aparat de radiodiagnostică complexă, care oferă posibilitatea pacienților de a avea un examen complet.

Clinica Trident lansează ediția în chineză a lucrării Incursiune în estetică dentară

Potrivit dr. Florin Lăzărescu, directorul asociat Trident și Președintele Societății Europene de Cosmetica Dentară (ESCD), ,,sălile de operație cu mediu controlat înseamnă de fapt pentru Trident continuitate, consecvență și promisiuni împlinite. Suntem ghidați de profesionalism și ne dorim pentru pacienții nostri un loc de calitate și cei mai buni medici atât la nivel profesional, cât și uman. În plus, pentru 2017 ne-am propus o multitudine de target-uri, despre care vom vorbi la momentul potrivit, printre care și lansarea ediției în chineză a cărții ”Incursiune în estetica dentară”, al carei editor sunt și care va avea loc la finalul lunii martie”.

Despre Clinica Trident

Clinica Trident are o vechime de 14 ani pe piața serviciilor de profil. Până acum au fost tratați un număr de aproximativ 13.300 de pacienți, în cele 9 cabinete de care dispune clinica. Serviciile de stomatologie disponibile în cadrul clinicii includ implantologie, chirurgie oro-maxilo-facială, cosmetică dentară, endodonție, pedodonție și multe altele. Mai multe detalii pe www.clinicatrident.ro.