Clinica Zetta ofera consultatii gratuite pentru operatiile de rinoplastie

BUCURESTI - 10 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pentru ca luna martie este ideala pentru a face cadouri speciale, Clinica Zetta a pregatit o surpriza pentru clientii sai. Pana pe 31 martie, persoanele care opteaza pentru o interventie de rinoplastie beneficiaza de o consultatie gratuita la doctorul Emanuel Albu, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Doctor in Stiinte Medicale.

Clinica Zetta ofera consultatii gratuite pentru operatiile de rinoplastie

An de an, mii de oameni aleg sa isi faca rinoplastie, adica operatia de remodelare a nasului, fie din dorinta de a scapa de o problema medicala (cum ar fi incapacitatea de a respira bine, cauzata de defecte structurale), fie pentru a imbunatati aspectul propriului chip si pentru a reda armonia trasaturilor faciale. Efectele acestei interventii chirurgicale sunt pozitive, cele mai multe persoane scapa de un complex fizic si isi recapata increderea in propriile forte, devenind mult mai increzatoare.

Clinica Zetta, un centru de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgie reconstructiva, este locul ideal pentru a face acest pas, datorita echipei sale medicale de top, cu mii de ore in salile de operatie, tehnologia folosita este de ultima generatie, pentru ca leziunile tesuturilor sa fie minime, iar recuperarea pacientilor sa fie foarte rapida.

Doctorul Emanuel Albu are o experienta de 20 de ani in sistemul medical din Romania si este membru al Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti de la infiintarea sa, in 1998. In aprilie 2014, datorita seriozitatii si profesionalismului de care da dovada, Emanuel Albu a devenit bursier al Fundatiei Minerval, fiind acceptat ca “visiting phisician” la Division of Plastic surgery, Penn Medicine, University of Pennsylvania, Hospital of the University of Pennsylvania, Perelman Center For advanced Medicine si Penn Presbyterian Medical Center in Philadelphia.                                                                                               

Informatii suplimentare despre oferta speciala, interventiile chirurgicale realizate de doctorul Emanuel Albu, precum si detalii despre serviciile oferite de specialistii de la Clinica Zetta aflati pe site-ul oficial al centrului sau la numarul de telefon 031.438.23.23.

Despre Clinica Zetta:

Clinica Zetta este un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica si inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate.

Clinica Zetta - medici aproape de tine.