Decembrie, luna cadourilor La Rosa

BUCURESTI - 13 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Sarbatorile sunt cel mai bun prilej pentru a-i face fericiti pe cei dragi, iar cadoul care arata cel mai bine pretuirea pe care o purtam persoanelor iubite este cel care nu isi pierde valoarea in timp.

La Rosa

La Rosa

Casa de bijuterii La Rosa deruleaza in aceasta perioada o campanie de reduceri cu 20% pentru toate produsele, prin care cadourile speciale pentru persoanele iubite sunt mai accesibile.

Bijuteriile La Rosa sunt realizate in atelierul propriu, toate piesele fiind unicat sau in serie limitata. Astfel, magazinul ofera clientilor si posibilitatea realizarii de bijuterii personalizate, cel mai des fiind solicitate monturi de pietre pretioase diferite de cele deja prezente in colectie.

Trendul la nivel de piata este cel al bijuteriilor din aur, combinat cu pietre pretioase, in principal diamante. Ponderea bijuteriilor din aurul alb este de circa 35% din total, cel galben de 50%, iar in crestere se afla aurul roz, care acum are o pondere de 15%.

Pe piata din tara noastra o modificare fata de acum 10 – 15 ani este utilizarea pietrelor pretioase pentru verighete si alte bijuterii, in timp ce inainte se utilizau aproape exclusiv pietre semipretioase sau nepretioase. Constientizarea valorii pe care diamentele o pastreaza de-a lungul timpului a dus la majorarea cererii pentru aceste bijuterii.

Monogram Collection

Printre colectiile aflate la oferta in prezent se gaseste si Monogram Collection, formata din bijuterii cu litere sau cuvinte, numai bune pentru a fi personalizate.

Conform traditiei, clientii pot alege din ce sa fie formata litera sau cuvantul dorit, respectiv diamante albe sau diamente negre. Aurul folosit este de 14 carate, de culoare roz, iar diamantele au intre 0,17 si 0,59 carate.

O piesa deosebita este colierul monograma, creat cu aplecare catre detalii si exigenta si care captiveaza prin jocul cromatic unic si finisajele extraordinare. Aspectul nobil al colierului este pus in valoare de magnetismul si stralucirea diamantelor care, impreuna cu delicatetea aurului roz, transforma aceasta bijuterie intr-o adevarata opera de arta.

Despre La Rosa

La Rosa este unul dintre cele mai apreciate si importante branduri de bijuterii de pe piata din Romania, prezenta din 2009. Pe langa magazinul online, compania care trei magazine in tara, respectiv la Bucuresti, Constanta si Iasi.

In portofoliul La Rosa se gasesc peste 1.000 de modele de verighete si peste 2.000 de bijuterii din aur, cu diamante sau cristale si inele de logodna cu diamant. Toate modelele de bijuterii, inele de logodna si verighete sunt disponibile in aur de 14K, 18K si platina.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/decembrie-luna-cadourilor-la-rosa