Edouard Coeugniet, medic roman faimos in strainatate, se intoarce in tara pentru a se alatura specialistilor din Clinica Zetta

BUCURESTI - 5 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

In ultimii ani, Romania se confrunta cu un fenomen ingrijorator. Tot mai multi medici se hotarasc sa paraseasca spitalele din tara si renunta la posturile de aici pentru a pleca in centrele din strainatate, din motive financiare. Cu toate astea, din fericire, exista si exceptii. Edouard Coeugniet , unul dintre cei mai apreciati chirurgi romani de peste hotare, s-a intors in tara si va profesa in Clinica Zetta , un centru de excelenta in domeniul medical.

Medicul Edouard Coeugniet

Medicul Edouard Coeugniet

Nascut in Romania, Edouard Coeugniet a studiat la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Wilhelm Münster, din Germania, apoi si in Franta, la Paris, in Toulouse si in Grenoble, reusind sa devina Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Master of Science si Profesor la Universitatea din Montreal.

Pe parcursul carierei sale de peste 16 ani, doctorul Coeugniet s-a bucurat de privilegiul de a-l avea ca mentor pe celebrul Profesor Laurent Lantieri, specialistul care a realizat cele mai multe transplanturi de fata din lume, fiind cunoscut drept “starul grefelor faciale”. De asemenea, Edouard a colaborat, de-a lungul anilor, cu cele mai mari nume din microchirurgia reconstructiva, precum Bryan Mendelson (Melbourne, Australia), Graeme Southwick (Melbourne, Australia), Claude le Louarn (Paris, Franta), Gilbert Aiach (Paris, Franta), Wolfgang Gubisch (Stuttgart, Germania), Michel Pfulg (Montreux, Elvetia).

Prin intoarcerea sa in Romania, la Clinica Zetta, Edouard Coeugniet si-a propus sa ajute, pe cat posibil, sistemul medical. “De mult timp astept ocazia de a contribui cu ceva pentru a ajuta aceasta tara pe care o iubesc. Cred ca romanii merita o viata mai buna si servicii serioase, profesionale, de calitate. Putem crea o societate mai avansata cu profesionisti romani educati in strainatate. As dori sa vad o Romanie prospera, puternica si infloritoare. Cred ca acest potential exista daca sunt asociati oamenii potriviti. Aceasta va fi contributia mea in tara”, a povestit Edouard Coeugniet.

Datorita echipei de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul medical si cu mii de ore in salile de operatie, precum si a conditiilor de top pe care le pune la dispozitia pacientilor sai, Clinica Zetta este un centru de excelenta care a reusit sa castige increderea romanilor.