Eurolines ofera turistilor bilete de autocar atractive

BUCURESTI - 6 iunie 2016

Comunicat tip General in Turism

Pregatirile pentru vacanta de vara din acest an sunt deja pe ultima suta de metri. Pentru cei care nu s-au decis inca asupra destinatiei si asteapta oferte care sa le faca alegerea mai usoara, Eurolines are disponibile autocar /" title="bilete autocar">bilete autocar la preturi avantajoase pentru tari precum: Germania, Franta, Olanda, Moldova, Ungaria, Cehia, Elvetia, Italia, Suedia, Danemarca, Turcia, Siria, Austria, Slovacia, Belgia, Slovenia si Anglia.

Autocar Eurolines

Autocar Eurolines

Pentru persoanele care sunt in cautarea unor preturi avantajoase, operatorul Eurolines are o gama foarte bogata de bilete autocar catre principalele orase din Europa. Astfel, in perioadele 20.05 - 30.06.2016 si 01.09 - 15.12.2016, site-ul ofera posibilitatea rezervarii online in 4 minute sau fizic la oricare dintre cele 75 de agentii din tara a unui bilet la pret redus catre urmatoarele locatii:

 

- Londra / Liverpool - de la 79 euro/ dus

- Budapesta - de la 50 euro

- Frankfurt - de la 95 euro

- Elvetia - de la 118 euro

- Viena - de la 56 euro

- Praga - de la 70 euro

- Essen/Siegen/Dortmund - de la 105 euro

- Hamburg - de la 123 euro

- Bruxelles -de la 106 euro

- Munchen - de la 68 euro

Preturile propuse se aplica dus-intors pentru o persoana, iar oferta se limiteaza la locurile disponibile. Pentru a dispune de aceasta varianta, turistii trebuie sa achizitioneze bilete autocar cu cel putin o luna inainte, acestea fiind valabile timp de 30 de zile. Tichetele de calatorie nu suporta modificari sau returnari.

De-a lungul timpului, Eurolines a creat o legatura puternica si cu Marea Britanie, destinatiile catre arhipelag pentru care clientii pot sa isi rezerve bilete autocar fiind numeroase: Londra, Birmingham, Blackpool, Brighton, Bristol, Cambridge, Cardiff, Edinburg, Glasgow, Hull, Leeds, Northampton, Norwich, Nottingham, Portsmouth, Southampton, Sunderland.

Specialistii Eurolines stau la dispozitia clientilor cu orice fel de informatii despre promotii si destinatii si le ofera acestora posibilitatea de a localiza online autocarul pentru care a fost facuta rezervarea. Detalii suplimentare gasiti pe site-ul oficial al companiei.